Η απάντηση στην ερώτηση που βασανίζει πολλούς: Γιατί ένα μεγάλο ποσοστό Ελλήνων δεν ενδιαφέρεται για το μέλλον της Ελλάδας







Η απάντηση στην ερώτηση που βασανίζει πολλούς εδώ και καιρό, γιατί ένα μεγάλο ποσοστό Ελλήνων δεν ενδιαφέρεται για το ζοφερό μέλλον που διαγράφεται για την Ελλάδα, με βάση την πολιτική που ασκείται από εχθρικά προς τα εθνικά συμφέροντα πολιτικά σκουπίδια που γεμίζουν τη Βουλή και πληρώνονται από τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών, ΥΠΆΡΧΕΙ.


Γράφει η Α.Ο.


Η απάντηση στην ερώτηση,
γιατί ένα μεγάλο ποσοστό Ελλήνων δεν ενδιαφέρεται για το ξεπούλημα της Μακεδονίας, της ιστορικής αλήθειας και της πολιτισμικής κληρονομιάς της Ελλάδος ΥΠΆΡΧΕΙ.


Φίλοι μου καλοί, ας μην υποφέρουμε άλλο με το ερώτημα αυτό, γιατί η ΑΠΆΝΤΗΣΉ είναι απλή.


Στους αιώνες της κατοχής από την Τουρκία, στους αιώνες με αναρίθμητους πρόσφυγες που εγκατάσταθηκαν στην Ελλάδα, οι Έλληνες στην ψυχή απόμειναν λίγοι.


Άλλο ελληνόφωνοι, άλλο Έλληνες.


Οι ΕΛΛΗΝΕΣ πονούν σήμερα και αγωνίζονται
για αυτή την ΙΔΈΑ που είναι η ΕΛΛΆΔΑ.


Γιατί η ΕΛΛΆΔΑ δεν είναι ένας απλός γεωγραφικός προσδιορισμός,
είναι πνευματική κατάσταση, ανθρωποκεντρική θεώρηση της ζωής, λατρεία ζωής, λατρεία της φύσης, θεώρηση του ΚΌΣΜΟΥ με ταύτιση ως προς την έννοια της λέξης.


ΚΟΣΜΟΣ =ΚΟΣΜΗΜΑ


Για την ιδέα αυτή θα αγωνιστούμε όσοι ακόμη απομείναμε ΕΛΛΗΝΕΣ.


Σε μας έλαχε ο κλήρος και η τιμή και θα ανταποκριθούμε σε αυτό το κάλεσμα που έρχεται μέσα από τους αιώνες και μας διατάζει να διατηρήσουμε το ΦΩΣ.
http://www.freepen.gr/2018/10/blog-post_651.html?fbclid=IwAR071urX5elSI3IOiWjVaxhOUxub2kJFryB34y3eaP8-qC-Z5VQTakEb9JI

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια