ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ. ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ GEORGE SOROS ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ





ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ. ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ GEORGE SOROS ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Το γεγονός ότι η χώρα έχει μπει στο στόχαστρο της διεθνούς τραπεζικής σπείρας είναι πλέον δεδομένο. Το γεγονός όμως ότι αυτός ο στόχος έχει προεκτάσεις σε θέματα Εθνικής ασφάλειας και εξωτερικής πολιτικής κάποιοι πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψιν.


Μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι η
συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ την δεδομένη χρονική στιγμή..Αλλωστε αυτό έγινε κατόπιν εντολών και πιέσεων του μεγαλοϊδιοκτήτη του εν λόγω κρατικού μορφώματος το οποίο αποτελείται από δεκάδες μειονότητες και προσπαθεί να κρατηθεί εν ζωή προβάλλοντας μια εθνική συνείδηση και ταυτότητα που δεν τους ανήκει και δεν είναι άλλος από τον μεγαλοεπενδυτή GEORGE SOROS.


Oταν λοιπόν ο τσίπρας και ο κυβερνητικός του εταίρος που το παίζει <<πατριώτης>> διαπραγματεύονται με τους σκοπιανούς θα πρέπει να έχουν ανοιχτή επικοινωνία πρώτα με τον ιδιοκτήτη του εν λόγω κρατικού μορφώματος .

Για τον εν λόγω κύριο ξέρουμε πολύ καλά την δράση του στην Ανατολική Ευρώπη άλλωστε πριν λίγο καιρό του απαγορεύτηκε η δράση του στην Ουγγαρία
όπου και είναι χώρα καταγωγής του..

Οσο για την δράση του στα βαλκάνια τα νούμερα είναι αποκαλυπτικά για το μέγεθος των επενδύσεων που έχει κάνει στα Σκόπια...Τα κάτωθι έγγραφα είναι αποκαλυπτικά ...και για όσους δεν τυγχάνει να γνωρίζουν την <<Μακεδονική>> γλώσσα ας ρωτήσουν τον κύριο Δημητρά και το Ουράνιο Τόξο να τους το μεταφράσει καθότι ως εκπρόσωπος της <<Μακεδονικής>> μειονότητας στην Ελλάδα είναι υπέρμαχος της ανοιχτής κοινωνίας του εν λόγω μεγαλοτραπεζίτη..

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ














[Πηγή]https://bankstersae.blogspot.com/2018/09/george-soros.html



«Πᾶνος»


ethnegersis



Το διαβάσαμε από το: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ. ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ GEORGE SOROS ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/09/george-soros.html#ixzz5Q2YCuv8w

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια