Ο Τσίπρας βραβεύεται ξανά από τους Ροτσιλντ στην Νέα Υόρκη







Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας για για να συμμετάσχει στις διαδικασίες της 73ης Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών…


Την Τρίτη [25/9/18] ο Αλέξης
Τσίπρας, θα έχει διμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και την Πέμπτη θα συναντηθεί με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.


Ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει «συναντήσεις εργασίας» με στελέχη της Bank of America Merrill Lynch και της Morgan Stanley.

Θα παραστεί στο Ετήσιο Δείπνο της Global Hope Coalition, όπου θα βραβευτεί για τη στάση της χώρας στην προσφυγική κρίση. Με αφορμή την βράβευση του πρωθυπουργού η … Νίκη Ραχήλ Μακρή έβγαλε την εξής ανακοίνωση:

Δύο μήνες μετά το Ολοκαύτωμα στο Μάτι, το κύκλωμα
δισεκατομμυριούχων «φιλανθρώπων» ακτιβιστών, «δικαιωματιστών» Σόρος, Ρότσιλντ, Γκέιτς και λοιποί, βραβεύει τον Τσίπρα εκτός Ελλάδος.

Πρώτα τον βράβευσαν στη Βοσνία για το Μακεδονικό, τώρα στη Νέα Υόρκη για το Προσφυγικό. Προφανώς το ίδρυμα Global Hope Coalition του Έρικ ντε Ρότσιλνντ globalhopecoalition.org, θα βραβεύσει τον Τσίπρα στη Νέα Υόρκη για την προσφορά του στο προσφυγικό..

https://hellas-now.com/o-tsipras-vraveyetai-xana-apo-toys-rotsilnt-stin-nea-yorki/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια