«Το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ υπάρχει και είναι χειρότερο από ότι φαντάζεστε»






Το παρακάτω άρθρο αφιερώνεται σε αυτούς που δεν πιστεύουν ότι πίσω από την κυβέρνηση Τραμπ στις ΗΠΑ, υπάρχει ένα βαθύ σκοτεινό κράτος, που δρα επιδιώκοντας την ανατροπή του.

Ο πρώην γερουσιαστής της Γιούτα των ΗΠΑ, Jason Chaffetz, εξέδωσε βιβλίο, στο οποίο αποκαλύπτει την ύπαρξη της μυστικής κυβέρνησης της Ουάσινγκτον.

«Το Βαθύ Κράτος είναι πραγματικό – το έχω δει από κοντά και είναι πολύ χειρότερο από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε» γράφει ο πρώην γερουσιαστής, Jason Chaffetz

«Πρώτα απ ‘όλα, επιτρέψτε μου να ξεκινήσω, λέγοντας ότι αγαπώ την Αμερική, πάντα την αγαπούσα και πάντα θα την αγαπώ. Όχι μόνο ο μπαμπάς μου υπηρέτησε κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου και του πολέμου της Κορέας, ο αδελφός μου στο Αμερικανικό ναυτικό,
αλλά είχα επίσης 5 θείους που όλοι αγωνίστηκαν με τον Βορρά, κατά τον Εμφύλιο Πόλεμο. Πάνω από όλα αυτά, η οικογένεια του πατέρα μου έφτασε για πρώτη φορά στις ακτές των ΗΠΑ το 1732, 44 χρόνια πριν την επίσημη ύπαρξη της Αμερικής.»

«…Αλλά υπάρχει πίσω από την τέλεια εικόνα της ελεύθερης και δίκαιης κοινωνίας μας…, μια άλλη Αμερική, που έχει άλλη κυβέρνηση. Αυτό το αόρατο σώμα δεν αναλαμβάνει αξίωμα, ούτε καθαιρείται από αυτό, μετά από τη θέληση του εκλογικού σώματος, γιατί είναι πάντα εκεί. Ως επί το πλείστον, αυτή η μη εκλεγμένη κυβέρνηση λειτουργεί αόρατα, σιωπηλά. Μέχρι να εκλεγεί ο Donald Trump, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονταν και πολύ, για το τι συνέβαινε στην Ουάσινγκτον. Οι εκλογές έρχονταν και παρέρχονταν, οι Κόκκινοι μάχονταν τους Μπλε και οι Μπλε μάχονταν τους Κόκκινους, αλλά ποτέ δεν γινόταν αντιληπτό κάτι βαθύτερο από αυτό».

«Έπειτα συνέβη το αδιανόητο! Ένας υποψήφιος εμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή, ο οποίος δεν ήταν ούτε Κόκκινος ούτε Μπλε, ούτε ακόλουθος κανενός, εκτός από τον εαυτό του, και εναντίον όλων των πιθανοτήτων εκλέχτηκε ο 45ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Για πρώτη φορά στην πρόσφατη μνήμη, έγινε ηγέτης μας, ένας άνθρωπος, που δεν ήταν μέρος
της κρυφής κυβέρνησης, του Deep State (Βαθύ Κράτος) και που δεν θα ακολουθούσε τις διαταγές του. Πως έγινε αυτό; «

«Υπηρέτησα 8,5 χρόνια στο Κογκρέσο και μου πήρε 8-9 μήνες να γράψω το βιβλίο… Όταν πήγα στο Κογκρέσο δεν ήξερα πραγματικά τι ήταν το Βαθύ Κράτος κι αν ήταν πραγματικό ή όχι, αλλά έφυγα γνωρίζοντας ότι ήταν κάτι παραπάνω από πραγματικό. Είναι κάτι που είναι φανερό. Δεν είναι κάποιος κρυφός πράκτορας που περιμένει στη γωνία για να εκτελέσει κάποια αποστολή. Είναι μια προσέγγιση απόξεσης που πολλοί ομοσπονδιακοί γραφειοκράτες εφαρμόζουν ώστε να τερματίσουν διοικήσεις.»

Το βιβλίο του Jason Chaffetz, που πριν τη συνταξιοδότησή του αποτελούσε μια μεγάλη δύναμη στο Κογκρέσο, δεν αφορά θεωρίες συνωμοσίας, ούτε τρομοκρατικά σενάρια, αλλά αφορά το τι έμαθε για τη μυστική, μη εκλεγμένη κυβέρνηση που λειτουργεί στην Ουάσινγκτον και την αποκαλεί Deep State.

Το Deep State, το οποίο άλλες γενιές ανέφεραν ως Μυστική Κοινωνία (secret society), λειτουργεί στην Αμερική από την ίδρυση του κράτους, αλλά σίγουρα άρχισε να φαίνεται, κατά τις αρχές του 20ού αιώνα. Η ιστορία των βαρόνων ληστών, όπως ο Vanderbilt και ο Rockefeller που ελέγχουν τα πάντα, η οποία διδασκόταν στα σχολεία, αλλά δυστυχώς δεν διδάσκεται πλέον, μας έδειξε ότι οι πλούσιοι και ισχυροί άνδρες, κρυφά κατέλαβαν την εξουσία και ποτέ δεν την εγκατέλειψαν. Όποια και αν ήταν αυτά, για τα οποία αρχικά δημιουργήθηκε η Αμερική, ώστε να τα πραγματοποιήσει, αναδημιουργήθηκαν από αυτούς τους άνδρες με τα απεριόριστα κεφάλαιά τους και τις Οργουελιανές τους φιλοδοξίες.

Ένας από τους πιο πλούσιους άνδρες των αρχών του 20ου αιώνα είπε για την Μυστική Κυβέρνηση:
«Είναι αρκετά καλό που οι άνθρωποι του έθνους δεν καταλαβαίνουν το τραπεζικό και νομισματικό μας σύστημα, γιατί αν το καταλάβαιναν, πιστεύω ότι θα γινόταν επανάσταση πριν το επόμενο πρωί.» Henry Ford.

Ο λόγος για τον οποίο οι προεδρικές εκλογές
του 2016 ανησυχούσαν τόσο πολύ για τη Χίλαρι Κλίντον και την κλίκα της, ήταν ο φόβος πως θα υπάρξει τελικά μια διακοπή στην αλυσίδα διοίκησης του Deep State, κάτι για το οποίο δεν ήταν προετοιμασμένοι. Το Deep State είχε κάνει όλη την εργασία για λογαριασμό τους, έδωσαν στη Χίλαρι πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια, με το οποίο θα προωθούσε την εκστρατεία της, έριξαν πάνω της όλη την κύρια ροή των μέσων ενημέρωσης και των κοινωνικών μέσων, αλλά και πάλι, έχασε κατά 33%. Πόσο ειρωνικό είναι αυτό;

Το βιβλίο του Jason Chaffetz σηματοδοτεί τη στιγμή που το Deep State μεταφέρθηκε έξω από τη σφαίρα της θεωρίας συνωμοσίας, σε μια σοβαρή συζήτηση των ΜΜΕ για το τι πραγματικά συμβαίνει στις αίθουσες εξουσίας στον εσωτερικό χώρο της περιφέρειας της Κολούμπια.

Ας θυμηθούμε τον τελευταίο πρόεδρο των ΗΠΑ ο οποίος δήλωσε δημοσίως, ότι οι μυστικές κοινωνίες δεν θα είχαν κανένα ρόλο στη διοίκησή του. Υποσχέθηκε στον αμερικανικό λαό ότι θα αποκαλύψει την μυστική κυβέρνηση και θα την υποδείξει. Δύο χρόνια αργότερα, στο Ντάλας, το Deep State θα έδινε στον Kennedy την απάντησή του στην ομιλία του.

«Η ίδια η λέξη «μυστικότητα» είναι απεχθής σε μια ελεύθερη και ανοιχτή κοινωνία. και είμαστε ως λαός εγγενώς και ιστορικά αντίθετος στις μυστικές κοινωνίες, σε μυστικούς όρκους και σε μυστικές διαδικασίες. Αποφασίσαμε εδώ και πολύ καιρό, ότι οι κίνδυνοι της υπερβολικής και αδικαιολόγητης απόκρυψης σημαντικών γεγονότων υπερέβαιναν κατά πολύ τους κινδύνους που προτάσσονταν ως δικαιολογίες γι’ αυτήν την απόκρυψη.
Ακόμη και σήμερα, υπάρχει μικρή αξία στην εναντίωσηr κατά των απειλών μιας κλειστής κοινωνίας, όταν μιμούμαστε τους αυθαίρετους περιορισμούς της. Ακόμη και σήμερα, δεν υπάρχει καμιά αξία στην εξασφάλιση της επιβίωσης του έθνους μας, εάν οι παραδόσεις μας δεν επιβιώνουν μαζί του. Και υπάρχει πολύ σοβαρός κίνδυνος, μια αναγγελθείσα ανάγκη για αυξημένη ασφάλεια, να χρησιμοποιηθεί από εκείνους που θα ήθελαν να επεκτείνουν την έννοιά της στα όρια της επίσημης λογοκρισίας και της απόκρυψης. Αυτό δεν σκοπεύω να το επιτρέψω, όσο περνάει από το χέρι μου. Και κανένας υπάλληλος της διοίκησής μου, είτε βρίσκεται ψηλά, είτε χαμηλά, πολιτικός ή στρατιωτικός, θα πρέπει να ερμηνεύσει τα λόγια μου, εδώ, απόψε, ως δικαιολογία για να λογοκρίνει τις ειδήσεις, να καταπνίξει τη διαφωνία, να καλύψει τα λάθη μας ή να αποκρύψει από τον Τύπο και την κοινή γνώμη γεγονότα που έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν.»
John F Kennedy, από την ομιλία του 1961:« Secret Societies».



el.gr



Το διαβάσαμε από το: «Το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ υπάρχει και είναι χειρότερο από ότι φαντάζεστε» http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/09/blog-post_2460.html#ixzz5RwIFCIf5

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια