Με θάρρος Έλληνας καθηγητής τα βάζει με ανιστόρητα «θηρία» σε αλβανική εκπομπή – «Πάψε, δεν υπάρχουν πια Έλληνες» – Έφυγε από το στούντιο




Με αυτή την χώρα θα... διαπραγματευτεί η κυβέρνηση της Αριστεράς; Παίρνοντας «αέρα» από τις θεωρίες του Φαλμεράυερ αλλά και των υποτιθέμενων «προοδευτικών» «διανοούμενων» στην Ελλάδα, Αλβανοί ανιστόρητοι, βάζοντας στην μέση Έλληνα καθηγητή από την Βόρειο Ήπειρο ανέφεραν πως δεν υπάρχουν πια Έλληνες στην Ελλάδα, δεν υπάρχει ελληνική μειονότητα στην Βόρειο Ήπειρο και όσοι πολέμησαν τους Τούρκους το 1821 ήταν Αλβανοί. του Κίμωνα Χαραλάμπους Υπήρξε ένταση και παρ’ ολίγον ξύλο, καθώς δεν δίστασαν να πουν στον Έλληνα ιστορικό να «πάψει».
Ο Βορειοηπειρώτης καθηγητής προσπάθησε να υποστηρίξει τα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας. Στο τέλος τον ανάγκασαν να πετάξει τα ακουστικά και να φύγει από το στούντιο. Ο καθηγητής Κώστας Μπάρκας πήγε ως καλεσμένος σε αλβανική εκπομπή και τελικά κατέληξε να κάνει μάθημα ιστορίας στο πάνελ. Είπε την αλήθεια αλλά κανείς δεν τον άκουσαν. Τόνιζε με θάρρος πως η Ελλάδα είναι η μητέρα του πολιτισμού.
Έβριζαν τους Έλληνες, ενώ αποκαλούσαν τους Αρβανίτες, Αλβανούς, μπερδεύοντας το ελληνικό φύλο από τον Βορρά (διαβάστε ΕΔΩ) με τους Αλβανούς του Καυκάσου που ήρθαν λόγω συγκυριών στην περιοχή των αρχαίων ελληνογενών Ιλλυρίων. Ο καθηγητής τους κοιτά απορημένος και γελά. Χαρά στο κουράγιο του! Αναρωτιέται αν έχει μπει σε τηλεοπτικό στούντιο ή σε τάξη δημοτικού. «Ξέρετε πόσους Αλβανούς σκότωσε ο Κολοκοτρώνης; Αν ήταν Αλβανός πως θα σκότωνε το δικό του αίμα;», τους απαντούσε. Η επόμενη ατάκα του Αλβανού πολιτικού όμως τον βγάζει κυριολεκτικά από τα ρούχα του: «Δεν υπάρχει ελληνική μειονότητα στην Βόρειο Ήπειρο. Είναι μερικά κολοκύθια». «Τα αλβανικά κράτη είναι υπό κατάληψη. Η Ελλάδα απαγορεύει στους χιλιάδες Αλβανούς να μιλούν τη γλώσσα τους». Ο Κώστας Μπάρκας πετάει ακουστικά και εγκαταλείπει κάθε προσπάθεια. Εκείνος αποχωρεί και οι ανιστόρητοι επιμένουν στα ψέματα. Μάλιστα ένας αναφέρει πως τα Αλβανικά είναι η «γλώσσα του Θεού». Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως το ανθελληνικό κλίμα στην Αλβανία δεν οφείλεται απλά σε ορισμένους ακραίους. Τα σχόλια δικά σας:




https://youtu.be/I5ajdtCaZ-c




https://youtu.be/xe2Q0dVkh5k


el.gr



Το διαβάσαμε από το: Με θάρρος Έλληνας καθηγητής τα βάζει με ανιστόρητα «θηρία» σε αλβανική εκπομπή – «Πάψε, δεν υπάρχουν πια Έλληνες» – Έφυγε από το στούντιο http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/09/blog-post_3229.html#ixzz5RpIHc4zR

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια