Ο ΟΗΕ το παραδέχτηκε: Οι Τούρκοι στέλνουν μετανάστες, στην Ελλάδα




Περίπου 18.000 παράτυποι μετανάστες έχουν φθάσει στην Ευρώπη διά ξηράς από τον Ιανουάριο,επταπλάσιος αριθμός σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι, δήλωσε σήμερα ο ΟΗΕ, διευκρινίζοντας πως η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη διαδρομή είναι εκείνη από την Τουρκία προς την Ελλάδα.


Σχόλιο: Ο ΟΗΕ αποκάλυψε την αλήθεια που όλοι ξέρουμε. Ότι δηλαδή οι Τούρκοι στέλνουν μετανάστες στην Ελλάδα και λόγος για τον οποίο το κάνουν αυτό, είναι ξεκάθαρος:
Προσπαθούν να επιφέρουν την σταδιακή αλλοίωση του πληθυσμού,
δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση.


Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Διεθνή Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ), τουλάχιστον το ένα πέμπτο των παράτυπων μεταναστών που έρχονται στην Ευρώπη φθάνουν διά ξηράς.

«Οι 17.966 αφίξεις διά ξηράς στην Ευρώπη από τον Ιανουάριο έως τις αρχές Σεπτεμβρίου του 2018 είναι επτά φορές πάνω σε σχέση με τις 2.464 που είχαν καταγραφεί την ίδια περίοδο πέρυσι», ανέφερε σε μια ανακοίνωση ο ΔΟΜ.

Η αύξηση των αφίξεων διά ξηράς συμπίπτει με μια μείωση των αφίξεων διά θαλάσσης, καθώς η διαδρομή από τη Λιβύη καθίσταται όλο και πιο δύσκολη λόγω της αύξησης των περιπολιών της λιβυκής ακτοφυλακής.

Σχόλιο:
Η Λιβύη μπορεί και προστατεύει τα θαλάσσια σύνορά της. Η Ελλάδα γιατί δεν…μπορεί;

Σύμφωνα με τον ΔΟΜ, περίπου 74.500 μετανάστες έφθασαν στην Ευρώπη διαπλέοντας τη Μεσόγειο από την αρχή του έτους, έναντι σχεδόν 129.000 πέρυσι την ίδια περίοδο.

el.gr
https://katohika.gr/ellada/o-oie-to-paradechtike-oi-tourkoi-stelnoun-metanastes-stin-ellada/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια