Το ρόδο της Ιεριχούς. Το ρόδο της Παναγίας το ευλόγησε να μην πεθάνει ποτέ.




Συμβολίζει την αιωνιότητα και το άφθαρτο.


Το άθάνατο της ψυχής!!!


Λέγεται πως συντρόφευε την Παναγία στο μοναχικό της ταξίδι από τα Ιεροσόλυμα στην Αίγυπτο και πως από σεβασμό στη χάρη της άνοιγε δίπλα της, σε κάθε στάση και έκλεινε πάλι για να ακολουθήσει τα βήματά της μέσα στην έρημο κάθε φορά που εκείνη συνέχιζε το δρόμο της.

Η Παναγία το ευλόγησε να μην πεθάνει ποτέ.


Το ρόδο της Ιεριχούς έγινε η σημαία των σταυροφόρων και πριν από κάθε του εκστρατεία το άνοιγαν και του ζητούσαν να τους προστατέψει και να τους φέρει καλοτυχία, νίκη, εκπλήρωση.
Το ρόδο έγινε σύμβολο καλοτυχίας και ευχών.
Το άνοιγμά του είναι άνοιγμα σε ότιδήποτε στο όνομα που το ανοίξεις.
Στη Γερμανία είναι πολύ γνωστό ως δώρο αγάπης σε κάθε ζευγάρι που θέλει να αποκτήσει παιδί.
Το βάζουν κάτω από το κρεβάτι της γυναίκας που πρόκειται να γίνει μητέρα για να έχει εύκολο τοκετό και όταν το βρέφος γεννηθεί το ανοίγουν στο όνομά του για να έχει υγεία, μακροζωία και καλή τύχη.
Το ρόδο αυτό είναι μια κληρονομιά που μας συντροφεύει σε όλη μας τη ζωή. Κάθε του άνοιγμα είναι μία νέα αρχή σε κάτι καινούριο.
Ανοιχτό είναι ενας εξαιρετικός ιονιστής

Ήρθε σε σένα με αγάπη για να σου΄φέρει με αγάπη ότι του ζητήσεις.
Το φυτό αυτό δεν χαλάει, δεν μαραίνεται και δεν φυτεύεται. Έρχεται κλειστό και εσείς θα πρέπει να το βάλετε μέσα σε ένα πιάτο με νεράκι. Εκείνο σε λίγο θα αρχίσει να ανοίγει και να απλώνεται. ΄Στο άνοιγμά του κάντε την ευχή σας και κρατήστε το ανοιχτό για 21 ημέρες. Η ευχή σας θα πραγματοποιηθεί.
Να θυμάστε να του παρέχετε μόνο αγάπη και λίγο νεράκι καθημερινά.
Μετά από 21 ημέρες βγάλτε το από το πιάτο και εκείνο θα κλείσει και πάλι μόνο του. Αφήστε το κλειστό για τουλάχιστον ένα 24ωρο και στη συνέχεια αν θέλετε μπορείτε είτε να το αφήσετε εκτός νερού κλειστό ή να το βάλετε
και πάλι σε πιάτο με νερό για να ανοίξει ξανά. Το φυτό αυτό ανοίγει μέσα στο νερό και κλείνει έξω από αυτό. Δεν χαλάει και δεν μαραίνεται.
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.


https://therapeftis.blogspot.com/2018/09/blog-post_18.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια