Ανανεώθηκε η θητεία της Συριζαίας που πέταξε την εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια






Ανανεώθηκε η θητεία της Συριζαίας που πέταξε την εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια-Κατά τα άλλα μας φταίει ο Αμβρόσιος…. Του Μάνου Χατζηγιάννη


Την έμμεση επιβράβευση για τις…ιδέες της και για το αντιχριστιανικό της μένος προσέφερε το υπουργείο Παιδείας στην Συριζαία κυρία που πέρυσι προκάλεσε σάλο πετώντας στα σκουπίδια την εικόνα της Παναγίας παραμονές 15Αύγουστου.


Συγκεριμένα λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες το Υπουργείο Παιδείας ανανέωσε τη θητεία της κας Γιαννακοπούλου ως Διευθύνουσας Συμβούλου του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Με την απόφαση υπ. Αριθμ. 132319/Γ4/03-08-2018 και με υπογραφή του Υφυπουργού Παιδείας Δημήτρη Μπαξεβανάκη το Υπουργείο προχώρησε σε

«Λήξη και Ανανέωση της θητείας του Προέδρου, της Διευθύνουσας Συμβούλου και μελών του Δ.Σ., και ορισμός νέων μελών Δ.Σ., στον Εθνικό Οργανισμό
Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.)” αναφέροντας και συγκεκριμένα: «Ανανεώνουμε τη θητεία…της Γιαννακοπούλου Ελένης του Ιωάννη, μόνιμης υπαλλήλου κλάδου ΠΕ Μαθηματικών – Στατιστικών στη Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών, με ΑΔΤ ΑΚ 129096, ως Διευθύνουσας Συμβούλου του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Η θέση της ανωτέρω είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης. Κατά τα λοιπά εφαρμόζονται οι διατάξεις της αριθμ. 21466/ΙΑ/14-2- 2013 (ΦΕΚ 424/Β’) απόφασης του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, όπως ισχύουν”.


Τον Μεσαίωνα η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία έκαιγε στην πυρά τα έργα και …τα βιβλία διακεκριμένων πνευματικών ανθρώπων. Παρόλα αυτά το πνεύμα τους δεν έγινε στάχτη. Σήμερα στο ιδεολογικό καρναβάλι που έχει στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, οι σύγχρονοι αριστεροί “παραβολάνοι” πετούν στην… πυρά ό,τι έχει να κάνει με την χριστιανική πίστη.

Όπως και με το χριστιανισμό, οι χειρότεροι διαφημιστές του σοσιαλισμού είναι οι πιστοί του, έλεγε ο Βρετανός συγγραφέας Τζόρτζ Όργουελ.

Το περιστατικό στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) με την διευθύνουσα σύμβουλο να πετάει την εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια πέρυσι παραμονές του Δεκαπενταύγουστου αποδεικνύει περίτρανα πως οι Συριζαίοι ούτε που έχουν ακούσει την θεωρία του Βολταίρου: «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες»….

Και σήμερα λοιπόν έρχονται να επιβραβεύσουν με καθεστωτική νοοτροπία μια κίνηση που προκαλεί το κοινό αίσθημα κάθε ευσεβούς πιστού Χριστιανού, τόσο όσο για παράδειγμα οι απόψεις του Αμβρόσιου ενοχλούν τον κάθε υποτιθέμενο προοδευτικό νου…

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων έχει βρεθεί στο στόχαστρο των αριστερομπερδεμένων εξουσιαστών και των οπαδών τους πολλάκις. Δικαίως ή αδίκως άλλη συζήτηση…

Η εν λόγω κυρία όμως που προέβη σε μια τέτοια πράξη γιατί περνάει στο απυρόβλητο;

Περί φαντισμού πολλά θα μπορούσαν να ειπωθούν, αλλα΄αντί
άλλων αξίζει αναφοράς το παρακάτω απόσπασμα από την επιστολή του Αρχιεπισκόπου προς τον υπουργό Παιδείας με αφορμή το περιστατικό στον ΕΟΠΠΕΠ:

“Κλείνοντας θα μας επιτρέψετε μία διαπίστωση για τον φανατισμό. Στην Ελλάδα οι απόπειρες από πολιτικές τάσεις, ακτιβιστικές ενώσεις ή δημόσια πρόσωπα για την προβολή και αναγνωρισιμότητα της αθείας συνήθως εξαντλούνται σε μονοσήμαντη αντιπαράθεση με την ορθόδοξη Εκκλησία.

Η έλλειψη νηφαλιότητας, η επιθετικότητα, οι διακωμωδήσεις και οι προσβολές, που εκδηλώνουν κατά των ορθοδόξων χριστιανών δίδουν την εντύπωση ότι πρόκειται μάλλον για απογοητευμένους χριστιανούς, παρά για συνειδητοποιημένους άθεους, που σέβονται την θρησκευτική πίστη του άλλου.

Προκαλεί βεβαίως έκπληξη πως είναι δυνατόν τόση εμμονή για την εξαφάνιση ειδικά της ορθόδοξης Εκκλησίας από τη δημόσια ζωή να προέρχεται από ανθρώπους, που υποτίθεται ότι εμφορούνται από θρησκευτική αδιαφορία. Είναι και αυτή μία κατηγορία θρησκευτικού φανατισμού μάλλον απειλητικότερη για την κοινωνική συνοχή από την ατομική θρησκοληψία.

Το φαινόμενο του επιθετικού αντιχριστιανισμού, που διεκδικεί και επαίνους προοδευτικότητας, αξίζει προσοχής από το Υπουργείο σας,
επειδή αμφισβητεί τον ίσο σεβασμό των δικαιωμάτων, με το διχαστικό επιχείρημα ότι η πλειοψηφία είναι απειλή για τις μειοψηφίες και, επομένως, δεν αξίζει προστασίας”.

thriskeftika.blogspot.com
https://hellas-now.com/ananeothike-i-thiteia-tis-syrizaias-poy-petaxe-tin-eikona-tis-panagias-sta-skoypidia/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια