ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ: Οδεύουν» σε παραίτηση τον ΠτΔ, Π.Παυλόπουλο;



Εντονες πληροφορίες διακινούνται τις τελευταίες ώρες
για επικείμενες ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

ΜΜΕ που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ «φωνάζουν» πως Κυριακάτικες εφημερίδες και του Ομίλου Μαρινάκη φέρονται να έχουν σταματήσει την εκτύπωσή τους...δίνοντας την εντύπωση πως αναμένουν συγκεκριμένο πολιτικό γεγονός στη Βουλή!

Κατά την ίδια πληροφόρηση, δύο τουλάχιστον μεγάλες εφημερίδες βρίσκονται υπ’ ατμόν για έκτακτη έκδοση μόλις συντελεστεί το «γεγονός».

Τώρα ποιο θα είναι αυτό, αναμένουμε να το δούμε...

O ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως έχει δημιουργηθεί ένας ισχυρός πυρήνας ατόμων μέσα στη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ όπως οι Σαμαράς, Μητσοτάκης, Βενιζέλος(ΔΗΣΥ), Βορίδης, Γεωργιάδης κ.ά που θα δημιουργήσουν συνήθηκες παραίτησης του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Για του λόγου του αληθές, αναφέρουν τις πρόσφατες επιθέσεις προς το πρόσωπο του Προκόπη Παυλόπουλου αλλά και τις σκληρές αναφορές Σαμαρά, Β.Λεβέντη, Μητσοτάκη και άλλων.


Σκληρές εκφράσεις από Λεβέντη: «Ο Τσίπρας παρανομεί στο Σκοπιανό -Δεν θα γλιτώσει τη φυλακή»

«Τι θα κάνει ο Πάνος Καμμένος; Θα ψηφίσει την συμφωνία; Η μόνη λύση για αυτόν είναι να αυτοκτονήσει πολιτικά», τόνισε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, μιλώντας στο epsilontv.

Παράλληλα, επανέλαβε το αίτημά του για δημοψήφισμα.

«Αν είναι μάγκας ο Τσίπρας και πιστεύει ότι ωφελεί την χώρα, να κατέβει στον λαό, να κάνει καμπάνια για το Μακεδονικό και μετά δημοψήφισμα.

Ο Τσίπρας παρανομεί. Δεν θα γλιτώσει την φυλακή

Υπάρχει δικτατορία Τσίπρα-Καμμένου. Αποφασίζουν αυτοί και δεν λαμβάνουν υπ’ όψιν τους τα υπόλοιπα κόμματα. Εχουμε νταβατζιλίκι. Χωρίς το λαό πάνε να υπογράψουν την συμφωνία αύριο στις Πρέσπες», τόνισε επίσης ο κ. Λεβέντης.

ΠΗΓΗ
http://hellaspress-angel.blogspot.com/2018/06/blog-post_38.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια