ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ: ΚΑΚΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΙΣ ΝΗΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ!





Γράφει ο Αντίοχος

Αναρωτιόμασταν εχθές, γιατί η νουδούλα κάνει την πάπια για τον εθνικό εξευτελισμό, με την αποβίβαση Τούρκων κομάντος σε ελληνικό έδαφος και το κατέβασμα της ελληνικής σημαίας.


Τελικά, «το παιδί μίλησε» και τάχθηκε κατά της τοποθέτησης σημαιών σε ελληνικά εδάφη που αμφισβητούν οι Τουρκαλάδες, ενώ κάλυψε απολύτως τους ραγιάδες που κυβερνούν την Ελλάδα για την απόκρυψη του εθνικού εξευτελισμού και την πλήρη απραξία τους!

Έτσι, ο αντιπρόεδρος Μπουμπούκος εμφανισθείς στον –αγαπημένο του- ΣΚΑΪ, είπε τα εξής εξωφρενικά σχετικά με τους νεαρούς Έλληνες που τοποθέτησαν τις σημαίες:

«Η εξωτερική πολιτική θέλει προσοχή, λέω στα παιδιά που έβαλαν τις σημαίες στις βραχονησίδες. Την εξωτερική πολιτική ασκεί η
επίσημη πολιτική με τα θεσμικά της όργανα. Η ένταση συμφέρει την Άγκυρα».

Ιδού και πως κάλυψε την συγκυβέρνηση των ραγιάδων Τσιπροκαμμένων, παρ’ ότι εμμέσως πλην σαφώς, αποδέχθηκε ότι οι καυχησιολογίες των Τούρκων περί απόβασης και κατεβάσματος της σημαίας έχουν βάση:

«Η Νέα Δημοκρατία τηρεί χαμηλούς τόνους στο θέμα. Φαντάζεστε να ήταν κυβέρνηση η ΝΔ, και να συνέβαινε αυτό το πράγμα, να λέγε ο Γιλντιρίμ ότι «πατήσαμε στο ελληνικό έδαφος και πήραμε την ελληνική σημαία»… Φανταστείτε να ήταν ο Καμμένος αντιπολίτευση, τι θα άκουγαν τα αυτιά μας σε αυτή την περίπτωση».

Γιατί η νουδούλα στηρίζει την συγκυβέρνηση των ραγιάδων; Προφανώς, γιατί ίδια θα ήταν η στάση της σε ανάλογη περίπτωση, αν κυβερνούσε την χώρα!



https://ethnikismos.net/2018/04/18/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%83-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%BF%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CF%89%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια