Επίδειξη ισλαμικής ωμότητας στη Γερμανία: «Μετανάστης αποκεφάλισε την ενός έτους κόρη του!»





Στη Γερμανία ένας μουσουλμάνος μετανάστης από την Νιγηρία μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την Γερμανίδα πρώην σύζυγό του και αποκεφάλισε την κόρη του, ενός έτους σε βιντεο.



Ένας άνδρας από τη Νιγηρία μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη Γερμανίδα πρώην σύζυγο του και αποκεφάλισε ενός έτους κόρη τους σε μια βάναυση επίθεση σε ένα πολυσύχναστο σιδηροδρομικό σταθμό στο κέντρο του Αμβούργου. Οι αιματηρές δολοφονίες μαχαιριών έλαβαν χώρα στα μέσα του πρωινού στον πιο πολυσύχναστο σταθμό του μετρό του Αμβούργου, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Γερμανίας.

«Το έγκλημα ήταν πολύ, πολύ τρομερό στην εκτέλεση του,
πολύ στοχευμένο και πολύ, πολύ ακραίο», δήλωσε ο αστυνομικός εκπρόσωπος Timo Zill. «Σήμερα υποθέτουμε ότι ήταν ένα έγκλημα πάθους.» Ο ύποπτος 33 ετών αρχικά έτρεξε, αλλά στη συνέχεια τηλεφώνησε στην αστυνομία, που τον συνέλαβε στο σταθμό του υπόγειου σιδηρόδρομου Jungfernstieg.

Η αστυνομία δήλωσε ότι το παιδί πέθανε αμέσως στην επίθεση γύρω στις 08.50 (GMT) και η 34χρονη γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της αργότερα ενώ ήταν στο νοσοκομείο.

Ένας από τους μάρτυρες στο παρακάτω βίντεο αναφωνεί:
«Ώ Θεέ μου, έκοψε το κεφάλι από το μωρό.»

Αυτά θα συμβαίνουν σε λίγο καιρό και στην χώρα μας αν δεν σταματήσει η ροή των λάθρο.

(nikosxeiladakis)

http://www.el.gr/thriskia/islam/160-islam/124209-epideixh-islamikhs-wmothtas-sth-germania-%C2%ABmetanasths-apokefalise-thn-enos-etoys-korh-toy-

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια