23 Απριλίου 2018

Δυστυχώς, αυτή είναι η Ελλάδα του 2018! (video)Όσο κι αν τα κανάλια προσπαθούν να σου αποκρύψουν όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, οι εικόνες διαρρέουν και δείχνουν την αληθινή κατάσταση στη χώρα μας.

Εν έτει 2018 και ενώ τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη προοδεύουν, η Ελλάδα μοιάζει "παγιδευμένη" και όχι μόνο σε οικονομικό επίπεδο. Το προσφυγικό συνεχίζει να είναι ένα μεγάλο αγκάθι για την χώρα μας του οποίου η πληγή μεγαλώνει όσο περνάει ο καιρός.


Κάποτε ήταν μόνο μερικά σημεία της Αθήνας που υπέφεραν, όμως πλέον είναι πολλές περισσότερες οι περιοχές που μοιάζουν "αιχμάλωτες", δεχόμενες στους κόλπους τους χιλιάδες αλλοδαπούς άγνωστης προέλευσης.


Το βίντεο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε προχθές και είναι από την
Πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη. Αλλοδαποί έχουν καταλάβει την πλατεία, με τους Έλληνες να μην... πλησιάζουν. Και όλα αυτά, λίγο πριν ξεκινήσει η τουριστική περίοδος την οποία περιμένουν για να ανασάνουν όχι μόνο οι κάτοικοι της Μυτιλήνης, αλλά και αυτοί της Χίου, της Σάμου, της Λέρου.


Δες το βίντεο και κοινοποίησε το άρθρο. Διέδωσε την αλήθεια που σου κρύβουν τα "μεγάλα" κανάλια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...