ΓΙΑΤΊ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΆΚΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΆΛΟΥΝ ΜΠΟΎΡΔΕΣ ΌΠΩΣ ΤΟ SURVIVOR…;;;






ΓΙΑΤΊ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΆΚΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΆΛΟΥΝ ΜΠΟΎΡΔΕΣ ΌΠΩΣ ΤΟ SURVIVOR…;;;

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ,
11/7/17


Η ανθρωπότητα έχει πέσει θύμα στις αρρωστημένες διαθέσεις ανώμαλων προγραμματιστών εγκεφάλου… Το θύμα τους έπεσε στην παγίδα του Survivor ενός προγράμματος τηλεπαρακολούθησης και προγραμματισμού του υποσυνείδητου του θύματος τηλεθεατή.

Θα μπορούσαμε να σας δώσουμε μια επιστημονική επεξήγηση όλων αυτών αλλά δεν έχει τόση μεγάλη σημασία η επεξήγηση του φαινομενου όσο η λειτουργεία του.

Λοιπόν, αντέχετε την άλλη εκδοχή της αλήθειας για τον προγραμματισμό σας σαν παθητικοί δέκτες στην Ελλάδα των μνημονίων και των αυτοκτονιών;;; Στην Ελλάδα του ξεπουλήματος από την ελληνική ελίτ στις τράπεζες των αφεντικών σας;;;;

Το πρόγραμμα Σαρβαιβορ είναι η χειρότερη πλύση εγκεφάλου που δέχεται ο σκλάβος Έλληνας των μνημονίων χωρίς να έχει καταλάβει το παραμικρό!!! Σαν σκλάβος των τραπεζών ο νεοέλληνας εθίζεται στην μόνιμη κατάσταση της επιβίωσής του!!!

ΟΧΙ
μόνο στην καθημερινότητα του αλλά και στην τηλεπαρακολουθηση και νοητικό πλύσιμο εγκεφάλου ώστε ακόμη και την στιγμή της ψυχ-αγωγίας του να λαμβάνει το μήνυμα της μόνιμης κατάστασης του για επιβίωση… με ψίχουλα….

Ο Έλλην, το πρώτο και μεγαλύτερο πειραματόζωο στην Εποχή που όλα θα μπορούσε να τα παράγει στην χώρα του θα αγκομαχάει στην καθημερινή του επιβίωση….του αρέσει η προδοσία του και οι ουρές για να λιγα ψίχουλα που θα του δώσει η τράπεζα…εξαθλιωμένος το βράδυ θα βλέπει τα στρουμφάκια να κυνηγάνε ο ένας τον άλλον και φυσικά να σκοτώνονται και στο ξύλο πάλι για λίγα ψίχουλα!!!!

Για εσάς που ψυχα-γωγείστε με τα νοητικά παιχνίδια των ιδιοκτητών σας κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και ρίξτε του ένα χαστούκι μπας και συνέλθετε… αν δεν το καταφέρετε κοπανίστε το κεφάλι σας στον καθρέφτη γιατί σας αξίζει. Καλή επιτυχία με το πείραμα!!!

KORAKS

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια