Πώς οι ΗΠΑ μέσω Σκοπίων καταλαμβάνουν Βαλκάνια και... Σερβία - «Όνομα ότι να ναι εδώ και τώρα»






Γιατί οι ΗΠΑ θέλουν πάση θυσία «λύση» στο σκοπιανό και ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ;


Διότι απλούστατα η ενσωμάτωση του μικρού αυτού κρατιδίου θα προσδώσει στην Ουάσιγκτον εν
αρχή τον έλεγχο κατά 90% των Βαλκανίων, πλην Σερβίας και Σερβοβοσνίων και εν συνεχεία ακόμα και την ολοκληρωτική τους κατάκτηση καθώς το Βελιγράδι θα είναι περικυκλωμένο από Αλβανία, Σκόπια, Κροατία, Βοσνία, Βουλγαρία, Κόσοβο, Αλβανία και Μαυροβούνιο που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα παραμείνει σύμμαχος της Ρωσίας.


Στην αντίθετη περίπτωση μια μη προσχώρηση των Σκοπίων σε ΕΕ και ΝΑΤΟ θα δώσει «ανάσα» σε Βελιγράδι και Ρωσία, καθώς η σλαβική ορθόδοξη πλειοψηφία της χώρας είναι φίλα προσκείμενη στον ρωσικό και τον σερβικό παράγοντα.


Άλλωστε οι Αμερικανοί το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και στην Ελλάδα και στην Βουλγαρία όπου η Ορθοδοξία αποτελεί βασικό εμπόδιο επέκτασης της αμερικανικής πολιτικής καθώς οι εγχώριοι πληθυσμοί αγαπούν την ιδέα δημιουργίας ενός ορθόδοξου «τόξου» με επίκεντρο την Μόσχα.
Δεν είναι καθόλου τυχαία η προώθηση της αθεϊας στην Ελλάδα από δήθεν «προοδευτικούς» και αγνώστου ταυτότητας ΜΚΟ οι οποίες όλως τυχαίως τρέφουν και ιδιαίτερη αγάπη στο πρότερο αμερικανικό σύστημα διακυβέρνησης Ομπάμα-Κλίντον (Σόρος) το οποίο όμως επί της ουσίας ακόμα κυβερνάει τις ΗΠΑ καθώς είναι συνυφασμένο με το «σκιώδες βαθύ αμερικανικό κράτος»


Στα Σκόπια οι Αμερικανοί έχουν την μεγαλύτερη χερσαία και ενιαία στρατιωτική βάση στο κόσμο η οποία είναι σε πλήρη λειτουργία.



Με την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ οι Αμερικανοί θα έχουν πετύχει το ακατόρθωτο:
Να έχουν τα Βαλκάνια δικά τους και πλέον θα αναγκάσουν την Ρωσία να στραφεί εξόλοκλήρου στην Ανατολή και να συσφίγξει τις σχέσεις της με την Κίνα με την οποία μαζί υπερτερούν στρατιωτικά έναντι των συμβατικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ.


Μία επιλογή που η Μόσχα ιστορικά δεν την πολυθέλει καθώς η Κίνα πάντα έχει την δική της ατζέντα και η Σιβηρία της φαίνεται «λουκούμι» για τον πολυπληθή λαό της ο οποίος αναζητάει «ζωτικό χώρο»


Βέβαια κάποιος θα αναρωτηθεί: «Καλά εμάς τι μας αφορά;
Τα δικά μας συμφέροντα πρέπει να κοιτάμε». Πολύ σωστά, αλλά «παραδοσιακά» στην Ελλάδα δεν γίνεται έτσι, συνήθως προέχει το... αμερικανικό συμφέρον, ή οποιουδήποτε άλλου αναλόγως από την πολιτική και ιδεολογική οπτική γωνία του καθενός.


Έτσι έχουμε τώρα τον πιο αποτυχημένο διαπραγματευτή όλων των εποχών, τον Μ.Νίμιτς να επανέρχεται πάλι, στην ουσία με τις ίδιες προτάσεις τις οποίες αναφέρει εδώ και... 20 χρόνια με τους Αμερικανούς να τον στηρίζουν φυσικά και να επιχειρεί να κλείσει όπως όπως το θέμα.


Σε περίπτωση που κάποιοι δεν το έχουν καταλάβει την όποια «λύση» σύνθετης ονομασίας που να περιέχει το όνομα «Μακεδονία» θα την βρούμε μπροστά
μας στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον.


Τα «Νέα», «Άνω» και «Βόεια» Μακεδονία δημιουργούν «αλύτρωτες» πατρίδες και «γκριζάρισμα» της ελληνικής Ιστορίας.
Τι πάει να πει «Νέα Μακεδονία»;
Όπως λέμε Νεοέλληνας;
Μήπως και αυτή η φράση δεν υποδηλώνει «ασυνέχεια» του Ελληνισμού και κακώς χρησιμοποιείται;


Τι σημαίνει «Άνω»; Τότε θα υπάρχει και η «Κάτω».


Τι σημαίνει «Βόρεια»;
Τότε θα υπάρχει και η «Νότια» ακριβώς όπως η Βόρεια και η Νότια Κορέα, οι οποίες σημειώνουμε ότι έχουν υπουργείο Ενοποίησης!


Δεν είναι παίξε γέλασε το όνομα, σήμερα δίνεται αλλά αύριο το πληρώνεις.


Τα Σκόπια επείγονται να μπουν στο ΝΑΤΟ και λίγο αργότερα στην ΕΕ.
Το αν είναι άξια για μια «είσοδο» του είδους ΔΕΝ ΕΧΕΙ σημασία γιατί το απαιτεί ο αμερικανικός παράγοντας άλλωστε το 90% των χωρών της Κοινότητας έγιναν μέλη της μετά από απαίτηση των ΗΠΑ, το ξέρουν άπαντες.


pronews.gr
http://www.epilekta.com/2018/01/blog-post_76.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια