Ν. Παππάς: «Οι μετανάστες θα σώσουν την Ελλάδα από τη δημογραφική γήρανση»






Ιδού ο ένοχος: "Οι μετανάστες θα σώσουν την Ελλάδα από τη δημογραφική γήρανση" υποστήριζε ο Ν. Παππάς @nikospappas16 σε εργασία του στο πανεπιστήμιο της Γλασκώβης.





Τώρα, απλώς εφαρμόζει τις ιδέες του. Αν μείνουν λίγο ακόμα αυτά τα σκουπίδια στην εξουσία, θα γίνουμε μειονοτικοί στον τόπο μας!









Διαδώστε το παντού για να μάθουν οι πάντες ποιος κρύβεται πίσω από το μεταναστευτικό τσουνάμι και τι ακριβώς επιδιώκει.




Έγραψε ο Θάνος Τζήμερος στο facebook και πόσταρε και την εργασία του Ν.Παππά



Η «εργασία» αυτή αναφέρει σαν πρωταρχικό στόχο την νομιμοποίηση όλων των μεταναστών στο ελληνικό έδαφος και την δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών για αύξηση των μεταναστευτικών ροών χωρίς καμία άλλη προϋπόθεση. Αν μου έφερναν για έγκριση μια τέτοια εργασία, θα έστελνα τον φοιτητή για ψυχοθεραπεία και την εργασία αυτή στα σκουπίδια.

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντί να λέει αυτός ο "κύριος όλες αυτες τις πατάτες να δώσουν κίνητρα στους νέους Έλληνες να μεγαλώσουν τις ελληνικές οικογένειες και όχι τούς λαθρομετανάστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος να δωσει;Δεν καταλαβαινεις οτι δεν θα γίνει.Τι να πω απο δω;Ουτε συ ουτε γω αν ειμαστε στη εξουσια δεν θα μπορουσαμε να ξανουμε κατι αλλο.Θα καναμε το ιδιο .Ψαξε το λογο λοιπον γιατι θα καναμε το ιδιο.

      Διαγραφή
  3. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ???? ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΤΟΥ???? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ -ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως θα βοήθαγε να πριμοδοτούσε το κράτος τις γεννήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή