ΟΜΟΛΟΓΕΙ..ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ..«Στείλτε Φυλακή Μέρκελ, Ντράγκι και Τραπεζίτες»(video)



ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ… ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ…






Ο Οικονομικός σχολιαστής και επιχειρηματίας, Karl Denninger λέει ό, τι αυτό που συμβαίνει στην ελληνική κρίση χρέους είναι πραγματικά ένα παγκόσμιο πρόβλημα. «Όλες οι χώρες έχουν εμπλακεί στην ίδια θέση. Συμμετέχουν στην ίδια θεμελιώδη απάτη, η οποία κτίζεται για να παραμείνει σε μόνιμη βάση. Είναι η ίδια απάτη που γίνεται και εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εμείς απλά δεν έχουμε αντιδράσει, αλλά θα το κάνουμε. Αυτή είναι μια απάτη. Οι άνθρωποι που δημιούργησαν αυτή την κατάσταση πρέπει να πάνε στη φυλακή. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να αναιρεθεί αυτός ο γόρδιος δεσμός, εκτός αν υπάρξει άρνηση πληρωμής. Το χρέος δεν υπάρχει περίπτωση να αποπληρωθεί. Όποιος το λέει ψεύδεται και τοποθετεί τον εαυτό του σε αυτούς που συμμετέχουν ενεργά στο έγκλημα», εξηγεί ο Denninger.


Και συνεχίζει: «Πρέπει να αναφερθεί και να ακουστεί παντού ότι από τη λεγόμενη ελληνική διάσωση επωφελήθηκαν πραγματικά μόνο οι μεγάλες τράπεζες, που φέρονται να έλαβαν περισσότερο από το 90% των χρημάτων διάσωσης.
Αυτό είναι το όλο θέμα. Δεν υπήρξε καμία πραγματική διάσωση. Αυτή που διασώθηκε ήταν οι Goldmans που συμμετείχαν σε μια ενεργή απάτη… Η προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση είναι εξίσου ένοχη. Εδώ είναι η κατώτατη γραμμή, οι άνθρωποι εξαπατήθηκαν.


Μια μεγάλη ιδέα είναι είναι να ξεκινήσουν να εκδίδονται μηνύσεις και να τιμωρηθούν αυτοί που οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση την Ελλάδα. Στείλτε φυλακή την Άνγκελα Μέρκελ (καγκελάριος της Γερμανίας), και στη συνέχεια καντε το ίδιο με τον Μάριο Ντράγκι (Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας). Μπορείτε, επίσης, να μηνύσετε όλους τους CEOs των τραπεζών που συμμετείχαν σε αυτό.


Βάλτε τους Φυλακή… Μπορείτε να πάρετε τα ομόλογα και να τα σκίσετε. Ο πόνος που θα εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη πρόκειται να είναι σημαντικός. Ωστόσο, αν δεν αρχίσει η τιμωρία των ανθρώπων που δημιούργησαν και συνεχίζουν να συντηρούν αυτή την καταστροφική πολιτική, τότε πως αλλιώς μπορεί να γίνει μια αποτροπή των πραγμάτων;»



Ο Denninger αναφέρει πως οι ΗΠΑ αυτή τη στιγμή έχουν προβάδισμα για να ακολουθήσουν την ίδια μοίρα με την Ελλάδα. «Όχι μόνο δεν έχει κοπεί τίποτα, αλλά οι δαπάνες της κυβέρνησης επεκτείνονται και το χρέος ανεβαίνει στο διπλάσιο του ποσοστού της οικονομικής παραγωγής. Αυτό πρόκειται να εκραγεί στο πρόσωπό μας. Αν εμείς, ως Αμερικανοί δεν βάλουμε ένα τέλος σε αυτό, πρόκειται να αντιμετωπίσουμε ό, τι η Ελλάδα αντιμετωπίζει τώρα».


Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Το χρέος μας, το δημόσιο χρέος της χώρας ήταν για πολλά χρόνια, ακόμα και πριν και από την είσοδός μας στο Ευρώ, στο 100 με 108% του ΑΕΠ μας. Το οποίο ΑΕΠ μας όλο και ανέβαινε σιγά σιγά και μαζί του βέβαια και το χρέος μας. Πριν από το 2000 το δημόσιο χρέος ήταν στα 160 δις και στα τέλη του 2009 το χρέος μας ήταν στα 220 δις. Δε θα εξηγήσω τώρα πως έγινε και χρωστούσαμε τόσο χρήμα, αλλά τόσο ήταν, όλοι το παραδέχονται και τα επίσημα στοιχεία αυτό το δείχνουν:
    http://www.indexmundi.com/greece/public_debt.html
    Το 2012 με πρωθυπουργό τον Παπαδήμο κάναμε το εγκληματικό PSI και έχασαν τα ταμεία μας σχεδόν 100 δις. Χωριστά από αυτά που έχασαν οι ιδιώτες.
    Δηλαδή το επίσημο Ελληνικό κράτος, όλα του τα δημόσια ταμεία έδωσαν για το “χρέος” μας 100 δις. Αυτό το δημόσιο χρέος όμως από τα 220 δις στα τέλη του 2009, πήγε στα 320 δις στα τέλη του 2012, παρά τα 100 δις που έχασε η Ελλάδα με το PSI. Αντί το χρέος της χώρας στα τέλη του 2012 να πάει στα 120 δισεκατομμύρια Ευρώ, πήγε στα 320 δις…

    Πως έγινε αυτό; Το ξέρει κανείς; Αντιλαμβάνεστε τι ακριβώς έγινε;
    Αυτά τα διακόσια δισεκατομμύρια Ευρώ τα δώσαμε στις ιδιωτικές μας τράπεζες που διαχειρίζονται Ευρώ για "ανακεφαλαιοποιήσεις" και ως "κρατικές εγγυήσεις". Ξεκινήσαμε το 2010 με τον Παπανδρέου και ολοκληρώσαμε το 2012 με τον Παπαδήμο και με τον Σαμαρά. Μέσα σε δυόμιση χρόνια δώσαμε περισσότερο χρήμα από ότι ήταν οι καταθέσεις μας, περισσότερο χρήμα ακόμα και από το ετήσιο ΑΕΠ της χώρας. Περισσότερο χρήμα από ότι οι καταθέσεις μας. Αυτό δεν είναι λίγο ...παράξενο; Δεν είναι λίγο ...περίεργο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάθετε και κάτι που επίσης κανείς δεν το λέει:
      Την οποιαδήποτε χρηματοδότηση των τραπεζών την αναλαμβάνει η χώρα από μόνη της, μόνο εφόσον έχει εθνικό νόμισμα που το εκδίδει η ίδια. Και μόνο τότε. Και μόνο επειδή εκδίδει μόνη της το χρήμα. Και ακριβώς επειδή η χώρα εκδίδει μόνη της το χρήμα.
      Αυτό γίνεται ανέκαθεν, από τη δημιουργία του χρήματος και του τραπεζικού συστήματος.
      Στην Ελλάδα, επειδή ακριβώς έχουμε Ευρώ, τη χρηματοδότηση των τραπεζών θα έπρεπε να την αναλάβει η ΕΚΤ που εκδίδει το Ευρώ, αφού αυτή εκδίδει το χρήμα. Θα έπρεπε...
      Δεν μπορεί η ΕΚΤ να συμμετέχει μόνο στα κέρδη και τη χασούρα να την αναλαμβάνει μόνο του το κάθε κράτος.
      Και προσέξτε, μπορεί αυτό που γράφω να ακούγεται από κάποιον ειδήμονα πολύ …ερασιτεχνικό. Γράφω ότι η ΕΚΤ θα έπρεπε να αναλάβει τη χρηματοδότηση όλων των τραπεζών… Θα το εξηγήσω και αυτό λοιπόν.
      Καταρχάς είμαι σίγουρος ότι οι ελληνικές τράπεζες δε χρειάζονταν περισσότερο χρήμα ακόμα και από το ετήσιο ΑΕΠ της χώρας, σε δυόμιση χρόνια για …χρηματοδότηση. Άρα όλο αυτό με το "χρέος" μας είναι κόλπο των διεθνών τοκογλύφων, με "συνεργάτες" ολόκληρο το διεφθαρμένο πολιτικό μας σύστημα, για να μας αρπάξουν ολόκληρη τη δημόσια περιουσία μας. Στη συνέχεια θα αναφέρω πως όταν παλαιότερα επί δραχμής χρειάζονταν χρηματοδότηση η …Τράπεζα Κρήτης, έκανε τον έλεγχο η Τράπεζα της Ελλάδος και στη συνέχεια η Ελλάδα χρηματοδοτούσε. Ολόκληρη η Ελλάδα και όχι η …Κρήτη. Που σημαίνει ότι η ΕΚΤ θα έπρεπε να ελέγξει εάν πραγματικά χρειάζονταν τόσο χρήμα και μετά ολόκληρη η ΕΕ να χρηματοδοτούσε. Και αναφέρομαι σε όλες τις τράπεζες της ΕΕ που διαχειρίζονται Ευρώ. Η ΕΕ θα έπρεπε να χρηματοδοτήσει όλες τις τράπεζες της Ευρώπης και άρα όλες οι χώρες να συμμετείχαν ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα της κάθε χώρας.
      Είναι όμως φανερό ότι αυτές οι «ανακεφαλαιοποιήσεις» των τραπεζών είναι εκβιασμός. Είναι οικονομικός στραγγαλισμός όποιων χωρών επιθυμεί το «σύστημα». Δεν είναι άλλωστε τυχαίο η Ελλάδα σε περίοδο κρίσης να «χρειάστηκε» 200 δισεκατομμύρια Ευρώ σε δυόμιση χρόνια και πριν και μετά μόνο κάτι εκατομμύρια…
      Άλλωστε την οποιαδήποτε χρηματοδότηση απαιτεί οποιαδήποτε τράπεζα της ευρωζώνης, θα πρέπει μετά από έλεγχο η ΕΚΤ να την παρέχει χωρίς αντάλλαγμα. Δεν μπορεί, δεν είναι δυνατόν οι χώρες της ευρωζώνης να έχουν ως κοινό μόνο το νόμισμα και όλο το τραπεζικό σύστημα να είναι …κατακερματισμένο. Δε γίνεται.
      Εξάλλου το Ευρώ σήμερα εκδίδεται κατά το δοκούν από την ΕΚΤ και αυτό το Ευρώ δεν έχει αντίκρισμα σε χρυσό όπως είχε το χρήμα κάποτε. Για αυτό θα έπρεπε η ΕΚΤ να κάνει τις …απαιτούμενες ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών απλά κάνοντας delete στα λογιστικά της συστήματα, να σβήσει από τους υπολογιστές της τα χρήματα που χρειάζονται οι τράπεζες των χωρών.

      Διαγραφή