02 Αυγούστου 2017

Τι δήλωση έκανε ο Αλαν Γκρίνσπαν, ο πρώην τραπεζίτης της FED;;; αν δεν έχετε να πάρετε ένα κράνος

Τι δήλωση έκανε ο Αλαν Γκρίνσπαν, ο πρώην τραπεζίτης της FED;;; αν δεν έχετε να πάρετε ένα κράνος


Ένα από τα μέλη του κλαμπ της ελίτ, ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, ο Αλαν Γκρίνσπαν έκανε κάποιες δηλώσεις.

Μετά από τόσα χρόνια εκτύπωσης χρωματιστών δολαρίων βγαίνει ο πρώην Μεγαλοτραπεζίτης και κάνει δυο αξιοσημείωτες δηλώσεις.

Η πρώτη είναι: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες σύντομα θα υποστούν έναν οικονομικό σεισμό».

Η δεύτερη είναι η εξής: «όποιος κρατάει στα χέρια του δολάρια εξακολουθεί να είναι ηλίθιος.»

Επιβεβαιώνει λοιπόν αυτά που τόσα χρόνια λέμε εμείς οι συνωμοσιολόγοι ότι τα χάρτινα χρήματά μας είναι άχρηστα και πρέπει να είσαι ανόητος όταν ακόμη δεν έχεις καταλάβει ότι η κρίση ήταν η μεγάλη ευκαιρία να μας τα μαζέψουν όλα οι τραπεζίτες.


Ως εκ τούτου σας προτείνουμε ένα μέρος των αποταμιεύσεών σας να το αλλάξετε σε αυτό που για αιώνες έχει κρατήσει την αξία του. Δηλαδή επένδυση σε χρυσό ή ασήμι και πάρτε και πολλές κονσέρβες για να μην χάσετε τα περιττά σας κιλά!!!

KORAKS για τα Κατοχικά Νέα

http://katohika.gr/gn-blog/ti-dilosi-ekane-o-alan-gkrinspan-o-proin-trapezitis-tis-fed-den-exete-na-parete-ena-kranos/Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...