Πόσο μακριά είναι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος; – Η Κίνα έδωσε την απάντηση (ΒΙΝΤΕΟ)






Του Κίμωνα Χαραλάμπους


Όσο οι Ελλαδίτες απολαμβάνουν «ανενόχλητοι» το καλοκαίρι τους, ο υπόλοιπος κόσμος κρατάει την ανάσα του, βλέποντας το «θερμόμετρο» της παγκόσμιας αντιπαράθεσhς να «χτυπά» πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Η Κίνα δίνει την απάντηση σε σχέση με το πόσο μακριά είναι ένας μεγάλος πόλεμος.

Στις ΗΠΑ, οι προκάτοχοι του νέου Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, οι οποίοι αποτελούν τα επιτελεία της Νέας Τάξης στην Αμερική, δεν τον αφήνουν να κυβερνήσει, όπως φάνηκε από την πρόσφατη καταψήφιση της απόσυρσης του Obamacare.

Αυτό σημαίνει πως ΗΠΑ και Ρωσία ετοιμάζονται να οδηγήσουν τον πλανήτη σε προγραμματισμένη σύγκρουση (διαβάστε ΕΔΩ).


Η ρωσική κυβέρνηση θα απαντήσει «με ισοδύναμο τρόπο» σε κάθε νέα κύρωση των ΗΠΑ, προειδοποίησε ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Ριαμπκόφ, τρεις ημέρες μετά την ψήφιση από το αμερικανικό Κογκρέσο νέων κυρώσεων σε βάρος της Μόσχας.

Ήδη ο Πούτιν αποφάσισε την αποπομπή 775 Αμερικανών διπλωματών από τη ρωσική επικράτεια.

«Περιμέναμε αρκετά, ελπίζοντας ότι η κατάσταση θα άλλαζε ενδεχομένως προς το καλύτερο» δήλωσε ο Ρώσος ηγέτης και πρόσθεσε:«Όμως όπως φαίνεται, ακόμα κι αν η κατάσταση αλλάξει, δεν θα γίνει τόσο σύντομα» τόνισε.

Ενώ όμως όλοι κοιτάνε προς ΗΠΑ ή Ρωσία, μήνυμα στάλθηκε και από την Κίνα.

Ο «Δράκος», ενώπιον του προέδρου Σι Τζιπίνγκ, παρουσίασε τα νέα οπλικά συστήματα που σχεδίασε και παρήγαγε η μεγάλη ασιατική χώρα. Παράλληλα, έστειλε και ένα μήνυμα στους αντιπάλους της, ότι ο μεγαλύτερος σε αριθμούς στρατός στον κόσμο, δεν υπολείπεται σε ισχύ και τεχνολογία.

Μετά από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που παραθέτουμε, όποιος θεωρεί πως ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος είναι μακριά, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσει.


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια