01 Αυγούστου 2017

ΕΝΟΧΟΣ Ο (ΠΡΟΔΟΤΗΣ) ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Την ανώτερη προβλεπόμενη ποινή των δυο ετών με τριετή αναστολή, για το ένα από τα 3 σκέλη του αδικήματος της παράβασης καθήκοντος που αντιμετώπιζε ο πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέας Γεωργίου, του επέβαλλε το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων.


Το δικαστήριο συγκεκριμένα τον καταδίκασε, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό, επειδή δεν ενημέρωσε τα μελή της Αρχής για την αποστολή το 2020, των στατιστικών στοιχείων που αφορούσαν το έλλειμμα του 2009 στη EUROSTAT.

Αντίθετα οι δικαστές τον αθώωσαν για τα αλλά δυο σκέλη της κατηγορίας που αντιμετώπιζε και συγκεκριμένα για την παράλληλη εργασία του επί 6 μήνες τόσο στην ΕΛΣΤΑΤ όσο και στο Δ.Ν.Τ καθώς και για τη μη σύγκλιση του Συμβουλίου της Αρχής.

«Στον Ανδρέα Γεωργίου επιβλήθηκε η ανώτερη προβλεπόμενη ποινή των 2 ετών με τριετή αναστολή, λόγω της απαξίας της πράξης του» όπως είπε ο εισαγγελέας της έδρας Λαμπρός Πατσαβέλλας.Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

  1. Του κώλου τα εννιάμερα! Αυτή είναι η ποινή του ανθρώπου που με το έγκλημά του έβαλε την Ελλάδα στα μνημόνια και παραδώσαμε την "διακυβέρνηση" της χώρας στην παγκόσμια μαφία. Αυτή είναι η ποινή στον εγκληματία που με το έγκλημά του φτωχοποίησε τους Έλληνες και ανάγκασε πάνω από δέκα χιλιάδες ανθρώπους να αυτοκτονήσουν. Και στον άλλον για μια διαφορά 30.000 ευρώ που είχε με κάποιον άλλο πολίτη καταδικάζεται με 8 χρόνια φυλακή και με 5 χρόνια στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων! Αν αυτό είναι δικαιοσύνη, τότε εγώ είμαι σίγουρα Αρειανός. Και έχουν και το θράσος να απαιτούν και σεβασμό! Στον διάολο κωλοπροδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...