06 Ιουλίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΦΩΤΙΑ…. ΑΥΤΟ που ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ να ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ σε Όλα τα ΚΡΑΤΗ-ΜΕΛΗ (Φυσικά και στην ΕΛΛΑΔΑ)
«Ευτυχώς βγήκαμε!» Ο διαπραγματευτής της ΕΕ αποκαλύπτει τι ετοιμάζεται στα γραφεία των Βρυξελλών για να επιβάλλουν το ευρώ σε όλα τα κράτηΟ Andrew Neil ανέφερε πως Ιταλός ευρωβουλευτής του αποκάλυψε ότι η ΕΕ σχεδιάζει να κάνει όλα τα μέλη του μπλοκ να υιοθετήσουν το ευρώ τα επόμενα οκτώ χρόνια και να αυξήσουν τους φόρους σε ολόκληρη την ένωση.

Ο Andrew Neil δήλωσε ότι ο βρετανικός λαός αποφάσισε να βγει λίγο αργότερα, αφού ένας υπάλληλος της ΕΕ του είπε ότι το μπλοκ θα άρχιζε να αυξάνει τους φόρους στα κράτη μέλη.

Μιλώντας στην «Sunday Politics», ο Roberto Gualtieri είπε στον Neil ότι οι μεγάλες εξουσίες της ΕΕ θα διασφαλίσουν ότι κάθε κράτος μέλος θα ενταχθεί στο ευρώ μέχρι το 2025.Οι προτάσεις έρχονται μετά την παραδοχή ότι οι αρχές της ΕΕ παραδέχθηκαν ότι η αναχώρηση της Βρετανίας θα αφήσει ένα οικονομικό σφάλμα στον προϋπολογισμό του μπλοκ τουλάχιστον 10 δισεκατομμυρίων λιρών στερλινών ετησίως.

Ο κ. Gualtieri, ο οποίος είναι μέλος της ομάδας διαπραγματεύσεων του Brexit του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, επιδίωξε να μειώσει τις ανησυχίες για τα χρήματα του μπλοκ, αλλά αναγνώρισε ότι το κόστος για κάθε χώρα θα αυξηθεί.

πηγηΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...