02 Ιουλίου 2017

Μουσταφά Μουσταφά: Τι λέει για τις «δηλώσεις» του ότι η «Ελλάδα είναι κρατίδιο της Γερμανίας»

Κατηγορηματικά διέψευσε με σημερινή του δήλωση ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά τις «δηλώσεις» του που περιλήφθηκαν στο πρωτοσέλιδο άρθρο της εφημερίδας STAR Τουρκίας και μεταδόθηκαν από τον αντίστοιχο τηλεοπτικό σταθμό.


Όπως ανέφερε σε χθεσινή ερώτησή του προς την Κυβέρνηση ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο τουρκικός τηλεοπτικός σταθμός StarTv μετέδωσε πως ο Βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι «η Αθήνα είχε αποφασίσει την έκδοση των πραξικοπηματιών ωστόσο η Γερμανία το εμπόδισε».

«H οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε κρατίδιο της Γερμανίας. Το Βερολίνο εμπόδισε την έκδοση των μελών της FETÖ. Δεν αντέχαμε τις πιέσεις της Τουρκίας αλλά αν τους στέλναμε αυτό θα ενοχλούσε την Γερμανία», φέρεται να είπε συγκεκριμένα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα πάντα με το StarTV.


«Δηλώνω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδεμία σχέση έχω με όσα γράφονται στο πρωτοσέλιδο άρθρο της εφημερίδας STAR Τουρκίας στο φύλο της 30ης Ιουνίου 2017.Είναι ολοφάνερο ότι τα γραφόμενα δεν ταιριάζουν με κανένα τρόπο ούτε με τον χαρακτήρα μου, ούτε με την πολιτική μου διαδρομή, την ιδεολογία μου και τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύομαι.

Καταγγέλλω με αποτροπιασμό την εμπλοκή του ονόματός μου σε ένα τέτοιο λιβελλογράφημα. Θα υπερασπισθώ με όλους τους τρόπους τον πολιτικό μου χώρο, την τιμή και την υπόληψή μου», ήταν η απάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
http://www.lykavitos.gr/archives/468020?utm_source=wpautopublish&utm_medium=facebookΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...