15 Ιουνίου 2017

ΠΟΙΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ;;;- ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ «ΜΠΑΜ» ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΑΨΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗ!- ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΥΓΚΑΛYΨΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ!!! (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ)ΠΟΙΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ;;;- ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ «ΜΠΑΜ» ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΑΨΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗ!- ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΥΓΚΑΛYΨΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ!!! (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ)
ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! Ως… από μηχανής θεός για να σωθούν κάποιοι από τους ένοικους του ουρανοξύστη φαίνεται πως λειτούργησε το Ραμαζάνι, όπως αποκαλύπτει μια κάτοικος της περιοχής.


Σύμφωνα με την μαρτυρία της, οι μουσουλμάνι δεν κοιμούνται μέχρι αργά τη νύχτα και το τελευταίο τους γεύμα και την τελευταία τους προσευχή….

Έτσι, πολλές οικογένειες αγρυπνούσαν, αναφέρει η Daily Express, όταν μέσα στη νύχτα ξέσπασε η πυρκαγιά, με αποτέλεσμα να σπεύσουν σε «βοήθεια»!!!

Βγάλτε τα συμπεράσματα σας…
https://


Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται το Λονδίνο μετά τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σε κτήριο 24 ορόφων στη δυτική πλευρά της βρετανικής πρωτεύουσας. Υπολογίζεται πως 200 πυροσβέστες προσπαθούν να σβήσουν τις φλόγες που έχουν ήδη κοστίσει τη ζωή σε άγνωστο αριθμό θυμάτων, ενώ ο αριθμός των τραυματιών φτάνει τους 50.


Η φωτιά στον «πύργο της Κολάσεως» με τους 24 ορόφους (αρχικά είχε ανακοινωθεί πως είχε 27) στο Δυτικό Λονδίνο ξέσπασε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο στον δεύτερο όροφο, την ώρα που σύμφωνα με τις αρχές μέσα στο κτήριο βρίσκονταν εκατοντάδες άνθρωποι. Η Πυροσβεστική ανακοίνωσε πως δέχθηκε το πρώτο τηλεφώνημα στις 00:55 (τοπική ώρα) και έφτασε επί τόπου έξι λεπτά μετά, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση.

Σύμφωνα ωστόσο με βρετανικά δημοσιεύματα, υπάρχουν ακόμα παγιδευμένα άτομα, ενώ απελπισμένοι ένοικοι προσπαθούν να ξεφύγουν από τις φλόγες με αυτοσχέδια σχοινιά, που έχουν φτιάξει από σεντόνια.

Στα πλάνα, δύο άντρες προσπαθούν να επικοινωνήσουν με έναν ένοικο του κτηρίου, προκειμένου να προσδιορίσουν την ακριβή του θέση και να φθάσουν σε αυτόν.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, ο άντρας που μαγνητοσκοπεί το περιστατικό και ένας ακόμα προσπαθούν να ακούσουν τα λόγια του εγκλωβισμένου ανθρώπου, ενώ τον προτρέπουν να κρατήσει το πρόσωπο του κοντά στο παράθυρο, ώστε να μπορεί να αναπνέει. Ο ένας από τους δύο μάλιστα προσπαθεί να εμψυχώσει τον ένοικο «να μην τα παρατήσει» και στη συνέχεια ενημερώνουν τους πυροσβέστες για τον όροφο στον οποίο βρίσκεται.

Ο άντρας που μαγνητοσκοπεί, εξηγεί στη συνέχεια πως είναι κάτοικος της περιοχής και προσπαθεί να βοηθήσει τους πυροσβέστες να σώσουν όσους έχουν εγκλωβιστεί, καθώς δεν υπάρχουν αρκετοί διασώστες. Μαζί με άλλους, προσπαθεί να εντοπίσει παγιδευμένα άτομα μέσα στο κτήριο, τα οποία κουνώντας πετσέτες και σεντόνια ζητούν βοήθεια.

Με κραυγές απόγνωσης να ακούγονται, ο αυτόπτης μάρτυρας εξηγεί πως το νερό δεν μπορεί να φτάσει στους υψηλότερους ορόφους, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σβήσει η φωτιά. Ο άντρας σπεύδει να ενημερώσει τους πυροσβέστες διασώστες κάθε φορά που εντοπίζει κάποιον, ενημερώνοντας τους για τον όροφο και το διαμέρισμα στο οποίο τους βλέπει, ενώ παρηγορεί τους παγιδευμένους ενοίκους.

Ο ίδιος εξηγεί πως το κτήριο είναι τυλιγμένο στις φλόγες από τον δεύτερο όροφο και επάνω.

Στη συνέχεια το βίντεο δείχνει πλάνα μέσα από το κτήριο και συγκεκριμένα από σκάλες και από το ισόγειο όπου βρίσκονται τα πυροσβεστικά οχήματα!

>Στο τέλος του βίντεο, ο αυτόπτης μάρτυρας προσπαθεί να βοηθήσει πιο ενεργά, ανεβαίνοντας σε υψηλότερο όροφο, με τους πυροσβέστες να τον απομακρύνουν, προκειμένου να τον κρατήσουν ασφαλή.

https://
Βίντεο δείχνει κατοίκους της περιοχής να φωνάζουν σε έναν εγκλωβισμένο ένοικο που κρέμεται από τα παράθυρα:
https://
Βίντεο: Εγκλωβισμένοι στα παράθυρα!
https://
Βίντεο: Δένουν σεντόνια για να γλιτώσουν
https://
http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B4%CF%85%CE%BC%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%BF%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9/
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...