15 Ιουνίου 2017

Αυτό να το γράψετε σε ένα χαρτί και να το κρεμάσετε στο σπίτι σας να το βλέπετε!(video)

Οι άνθρωποι συνήθως φοβούνται τις κυβερνήσεις τους, ενώ κανονικά οι κυβερνήσεις, θα έπρεπε να φοβούνται τους πολίτες τους!!!

Γιατί;;;

Γιατί οι κυβερνήσεις έχουν υποσχεθεί να τηρήσουν την υπόσχεση τους απέναντι στους πολίτες τους….


απο την στιγμή που δεν τηρούν την υπόσχεση αυτή και πράττουν ενάντια στα συμφέροντα των πολιτών θα πρέπει ανεξαιρέτως όλοι να δικαστούν και να τιμωρηθούν σύμφωνα με τους κανόνες που ισχύουν σε μια κοινωνία που θέλει να ονομάζεται κοινοβουλευτική Δημοκρατία!!!

Σε αντίθεση με ότι πιστεύουν οι περισσότεροι άνθρωποι, οι συγκρούσεις, τα περισσότερα δεινά που βλέπουμε στην ανθρωπότητα, η αδικία και η καταστροφή χωρών και κοινωνιών σε αυτόν εδώ τον «Πολιτισμένο Κόσμο» δεν είναι αποτέλεσμα της απληστίας, του μίσους ή της μισαλλοδοξίας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ανθρωπότητας είναι το αποτέλεσμα μιας συγκεκριμένης πίστης του πολίτη!

Η παράλογη δεισιδαιμονία, η πίστη του στις αρχές!

Η ιστορία μας διδάσκει ότι οι λύσεις των κυβερνήσεων καταλήγουν πάντα στην καταστροφή. Η μοναδική ομάδα ανθρώπων που έχει επωφεληθεί μέσα από όλη την ανθρώπινη ιστορία είναι η κυβέρνηση και η άρχουσα τάξη…. και κανένας άλλος!!!!


Αυτό να το γράψετε σε ένα χαρτί και να το κρεμάσετε στο σπίτι σας να το βλέπετε! Θα σας πάρει 1 λεπτό να το πράξετε και θα σας βοηθήσει να καταλάβετε την κατάντια σας!!! Η μνήμη σας καταπολεμάτε με πολύ δόλιους τρόπους και θέλει ένα ολόκληρο για να αναλυθεί…

Ξεκινήστε με το Πρώτο και πολύ απλό βήμα της επιγραφής….

Εδώ ένα αναλυτικό βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδύκτιο από τον Larkin Rose, φτιαγμένο από το «Geoshifter», νικητή ενός πρόσφατου διαγωνισμού βίντεο!


Το μοναδικό και απλό ερώτημα που θέτει είναι: Τι ακριβώς είναι η κυβέρνηση;

KORAKS για τα Κατοχικά Νέα
http://katohika.gr/gn-blog/auto-na-grapsete-se-ena-xarti-kai-na-kremasete-sto-spiti-sas-na-vlepete/Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

2 σχόλια:

 1. mike petr • δευτερόλεπτα πριν

  provocateur.gr: Δεν πιστεύω σε θεούς και δαίμονες, μόνο στον Beckett και στον Hemingway.
  οχι οτι σας σιχαθηκαν οι λασπες, μολις μαθανε οτι κανατε spam στο ονομα της Παναγιας,
  provocateur.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. mike petr • σε δευτερόλεπτα
  Hold on, this is waiting to be approved by Provocateur.
  ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ SPAM ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...