07 Ιουνίου 2017

Ο PAUL KAZARIAN ΠΡΙΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 41% ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ 91% ΤΟΥ ΑΕΠ!!!
Ο ΠΡΩΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΤΗΣ GOLDMAN SHACS ΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ,ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ!«ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΕΧΕΙ
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ ΜΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ»Το ελληνικό χρέος έχει υπολογιστεί με λανθασμένο τρόπο και είναι πολύ μικρότερο από αυτό το επίσημα υπολογιζόμενο. Έπειτα από έξι αναδιαρθρώσεις θα πρέπει να υπολογισθεί εκ νέου, σύμφωνα με τον Πολ Καζαριάν, τον μεγαλύτερο Aμερικανό επενδυτή ελληνικών ομολόγων, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Japonica Partners.


«Αυτό το οποίο συζητούν σήμερα οι θεσμοί είναι μια πολιτική επινόηση» τονίζει στη «Süddeutsche Zeitung» του Μονάχου ο Αμερικανός επενδυτής, ο οποίος έλαβε μέρος στο συνέδριο που συνδιοργάνωσαν το βρετανικό περιοδικό «Economist» και το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο χθες στη Φρανκφούρτη.


Τα ίδια έλεγε και πριν 6 μήνες με την διαφορά ότι τότε και μετά από εκτεταμένη έρευνα, ισχυριζόταν ότι το χρέος της Ελλάδας δεν ξεπερνά το 41% ενώ τώρα δηλώνει ότι:

«Αν το ελληνικό χρέος υπολογιστεί βάσει των διεθνών στάνταρ, τότε φθάνει μόλις το 91% του ΑΕΠ. Ο υπολογισμός δεν πρέπει να γίνεται πλέον με βάση την ονομαστική αξία του δημόσιου χρέους, αλλά με βάση τη χρονική αξία των δανείων, με την οποία λαμβάνονται υπ' όψιν οι μέχρι τώρα ελαφρύνσεις, δηλαδή τα χαμηλότερα επιτόκια, η μεγαλύτερη διάρκεια εξόφλησης του χρέους και η μετάθεση του χρόνου έναρξης της αποπληρωμής των δανείων. Η Ελλάδα μπορεί και σήμερα να τα καταφέρει μόνη» είπε δυνατά στην αίθουσα του συνεδρίου, μεταδίδει η εφημερίδα του Μονάχου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

2 σχόλια:

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...