ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ την ΕΛΒΟ θα την πάρουν οι ΤΟΥΡΚΟΙ, αλλιώς οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ, τρίτος «δικός» μας για την ΕΛΒΟ “hiç kimse”





Γράφει ο Μανώλης Χατζησάββας πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, κάνοντας χρήση τις πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού…. που μέχρι «χθες» λαμβάναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι…της Κυβέρνησης. Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορα σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Περιέχει νέα και ΑΠΟΡΡΗΤΑ στοιχεία

μ ό ν ο 2 εταιρείες υπέβαλαν προσφορές για την εξαγορά της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων (ΕΛΒΟ), που δεν θα πουλούσε ο ψεύτης – απατεώνας – άτιμος και ΠΡΟΔΟΤΗΣ Πάνος Καμμένος, και τώρα ξεπουλάει…!!!

Η μία είναι η πασίγνωστη για ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ, διεφθαρμένη ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ εταιρεία Krauss-Maffei Wegmann.


Μέχρι τον Ιανουάριο του 2011 ανήκε κατά 49% στην “γνωστή” μας SIEMENS…!!!

Αυτό δεν σας το έχει πει κανείς μέχρι σήμερα, ούτε πρόκειται, διότι υπάρχει μεγάλος και πολύ σοβαρός λόγος, ακούει στην μαγική λέξη για τους κυβερνήτες των ΜΑΞΙΜΟΥ «ΜΙΖΕΣ».

Πολλές οι ΜΙΖΕΣ από τους εν δυνάμει αγοραστές της ΕΛΒΟ Γερμανούς Krauss-Maffei Wegmann που ξεκωλόθηκαν να παντελονιάζουν οι πολιτικοί και κυβερνητικοί της χώρας μας, μέρος των 1,700,000,000.00 Ευρώ d e a l για την πώληση των τανκς Leopard-2 στην χώρα μας 2003. που ξεπληρώνουν με αίμα οι ΕΛΛΗΝΕΣ κορόιδα σήμερα, για τα επόμενα 100 χρόνια τουλάχιστον.

Απόσπασμα από ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για τις ΜΙΖΕΣ των ΜΑΞΙΜΟΥ

Ακολουθεί η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ που δεν πρέπει να ξεχάσει κανείς όταν θα έρθει η στιγμή για τα Λαϊκά Δικαστήρια, κρεμάλες.

«Οι εισαγγελείς του Μονάχου ανακοίνωσαν ότι διεξήγαγαν έρευνες σχετικά με μια ελληνική συμφωνία όπλων με τη συμμετοχή ως εργολάβου την κατασκευάστρια οπλικών συστημάτων Γερμανική εταιρεία Krauss-Maffei Wegmann GmbH & Co. KG. Σύμφωνα με ισχυρισμούς, δύο μέλη του Γερμανικού κοινοβουλίου δέχθηκαν πληρωμές από τον Krauss-Maffei Wegmann και πέρασαν τμήματα αυτών των πληρωμών στην ελληνική κυβέρνηση»

Κατά τις ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ μου, με την ίδια Γερμανική εταιρεία υπάρχει ακόμα ένα βρώμικο d e a l για το οποίο πλήρωσαν ΜΙΖΕΣ στους πολιτικούς και κυβερνητικούς «σωτήρες» μας, και ήταν για την πώληση των πυροβόλων Howitzer αξίας 190,000,000.00 Ευρώ το 2000.

H διεφθαρμένη ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ εταιρεία Krauss-Maffei Wegmann γνωστή για τις ΜΙΖΕΣ που έδωσε σε έλληνες Πολιτικούς της χώρας μας, διατηρεί «στενές» σχέσεις μέχρι σήμερα με τον όμιλο του επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου κατηγορούμενου για σωρεία υποθέσεων διαφθοράς και πρόσφατα αποφυλακισμένο υπό όρους. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΑΓΩΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΒΟ.

Η δεύτερη εταιρεία που έδωσε προσφορά για την ΕΛΒΟ, για την οποία ο υπουργός ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ τρέφει διακαή πόθο, μιας από εκεί θα «βγει» και το προς το ζην… κατά τις πληροφορίες μου, είναι η νοτιοαφρικανική Paramount Group όμιλος εταιρειών με συνεργάτες την ΤΟΥΡΚΙΚΗ κρατική εταιρεία

οπλικών κα. Αμυντικών συστημάτων την ASELSAN.

ΣΗΜ.: Η Paramount Group ιδρύθηκε το 1994 από τον εβραϊκής καταγωγής επιχειρηματία Ivor Ichikowitz, ήταν από τις πρώτες εταιρείες που δημιουργήθηκαν ταυτόχρονα με την άνοδο του Nelson Mandela στην εξουσία.

ΗΤΑΝ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΤΡΕΧΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΖΑΚΙΑ. ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ MANDELA ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ…!!!

Υπόσχεση, ΛΑΜΟΓΙΑ θα επανέλθω και για αυτό με ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Είναι τόσα πολλά, και πολλά περισσότερα τα ΛΑΜΟΓΙΑ που δεν τους προλαβαίνω πια. Μάλιστα το έναν από αυτά τα Λαμόγια της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ τον κάνανε και ΥΠΟΥΡΓΟ ένα φεγγάρι. Ευτυχώς φρόντισα τότε να μην «βγάλει» 2 φεγγάρι στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ο μιζαδόρος-οφσοράκιας, διότι τον παύσανε μετά από τα στοιχεία που έδωσα στην ΕΥΠ του ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, σε κάτι Συριζαίους Ευρωβουλευτές σήμερα, και στον άτιμο-προδότη ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ για την μεγάλη ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ «ποιότητα» του «ΥΠΟΥΡΓΟΥ», ο οποίος διατηρούσε περισσότερες OFFSHORE εταιρείας από ότι Ελληνικές, στον ΠΑΝΑΜΑ, στα νησιά Μάρσαλ κα.
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ Την ΕΛΒΟ Θα Την Πάρουν Οι ΤΟΥΡΚΟΙ, Αλλιώς Οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ, Τρίτος «Δικός» Μας Για Την… by ANTI300 on Scribd


πηγηΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. γιαννης πατερακης ελλαδα

    Ma OChetung

    Edit (in 5 minutes)

    DeleteShareLikeReply

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. newsbomb.gr ειστε ανθελληνες, και πολλησς χαμηλης νοημοσυνης
    στην αμερικη μερικοι εχουν οθονες οπου αμα γραφεις κατι καλο
    τα γραμματα εμφανιζονται μπλε στην οθονη ειναι γνωστο χρωμα
    κλειστε και το καπακι γιατι η λεξη nikol.as asimos τιμησε
    το ela.ie.
    η δηθενιστες πρεπει να παταχθουν καλα δεν λεγανε ολοι με ενεργεια στο συνταγμα μπελατσαο αυτο ειπα κι εγω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα κατεβψ αθηνα να παρω ενα νεο βιβλιο φυσικης σωματιδιων θα σας πω σχολια αφου ακουσω γνωμες απο φοιτητες του παιδαγωγικου στη ναυαρινου

    ΑπάντησηΔιαγραφή