ΠΤΩΧΕΥΣΕ Η ΤΡΙΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ! Η 'CAUSA PROXIMA' ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΟΪΜΠΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ !


ΠΤΩΧΕΥΣΕ Η ΤΡΙΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ! Η 'CAUSA PROXIMA' ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΟΪΜΠΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ !

Γράφει ο Στέφανος Κουλουμπής




...ΠΑΡΑ ΤΟ ΕΥΝΟΪΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΗΔΗ ΤΟ 50 % ΤΟΥ ΤΟΝΑΖ ΤΗΣ Ε.Ε.

ΤΥΧΑΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ...ΑΛΕΠΟΥΣ "ΣΟΪΜΠΛΕ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ?


ΚΛΙΚ ΕΔΩ .. :
http://filoiypervasi-pireas.blogspot.gr/2017/06/blog-post_46.html

KAI ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ FLAGS OF CONVENIENCE - ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ... ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ '2' ΠΟΝΤΟΠΟΡΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ RICKMERS ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΑΝΑΜΑ ΚΑΙ ΛΙΒΕΡΙΑΣ...-

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΔΑΧΤΥΛΟΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΝΤΟΠΟΡΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑ... !!!




Αίτημα υπαγωγής σε καθεστώς πτώχευσης υπέβαλε η τρίτη μεγαλύτερη ναυτιλιακή της Γερμανίας αφότου διέκοψε τη συνεργασία της με μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες που δραστηριοποιούνται στη ναυτιλιακή χρηματοδότηση, σε μία ένδειξη πως η παρατεταμένη ναυτιλιακή κρίση της Γερμανίας έχει φτάσει σε κρίσιμο σημείο.



Αναλυτικότερα, η Rickmers Holding ανακοίνωσε ότι η τράπεζα HSH Nordbank οπισθοχώρησε από μια συμφωνία για την αναδιάρθρωση του χρέους της εταιρείας, αναγκάζοντάς την να υποβάλει αίτημα για υπαγωγή σε καθεστώς πτώχευσης.





Η HSH Nordbank ανακοίνωσε ότι το συμβούλιο της εξέτασε προσεκτικά τα επιχειρηματικά σχέδια της Rickmers προτού αποφασίσει ότι δεν είναι βιώσιμα. Οι ομολογιούχοι της Rickmers λένε ότι αναμένουν από την ιδιοκτήτρια της εταιρείας, Bertram R.C. Rickmers, να διαφυλάξει τα πάγια της εταιρείας.






"Η Rickmers είναι γαλαζοαίματη της ναυτιλίας", λέει ο Βασίλης Καρατζάς, διευθύνων σύμβουλος της Karatzas Marine Advisors με έδρα τη Νέα Υόρκη. "Το να τους βλέπουμε να καταθέτουν αίτημα πτώχευσης είναι σαν να βλέπουμε έναν βασιλιά να χάνει το θρόνο του".

http://filoiypervasi-pireas.blogspot.gr/2017/06/causa-proxima.htmlΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια