01 Ιουνίου 2017

ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ! Ποιον στέλνει πακέτο στην Ελλάδα για πρέσβη ο Τραμπ

Η παραίτησή του υπεύθυνου επικοινωνίας του Τραμπ στο Λευκό Οίκο ήταν μόνο η αρχή.


Αν ισχύουν αυτά που γράφει η Washington Post τότε μεταξύ άλλων «τρίζει» η καρέκλα του ομογενούς Ράινς Πρίμπους που μετά την εκλογή Τραμπ είχε αναλάβει χρέη προσωπάρχη του στο Λευκό Οίκο. Πληροφορίες θέλουν τον Πρίμπους να υποβαθμίζεται στη θέση του πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο ενός ριζικού ανασχηματισμού στο Λευκό Οίκο, η εφημερίδα Washington Post, αποκαλύπτει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, εξετάζει το ενδεχόμενο να προβεί σε σημαντικές αλλαγές στο υψηλόβαθμο προσωπικό του στον Λευκό Οίκο και να καθαρίσει, μεταξύ άλλων, τον προσωπάρχη του.


Αφού ολοκλήρωσε το πρώτο επίσημο ταξίδι του στο εξωτερικό, ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ καλείται να αντιμετωπίσει τα εσωτερικά προβλήματα που ταλανίζουν την κυβέρνησή του, εν μέσω του θορύβου που έχει προκληθεί αναφορικά με την παρέμβαση της Ρωσίας στις εκλογές των ΗΠΑ και της εμπλοκής έμπιστων προσώπων σε συνδιαλλαγές με τη Μόσχα.


Όπως επισημαίνει το σχετικό δημοσίευμα, ορισμένοι συνεργάτες του Τραμπ ανέφεραν ότι υπήρξαν συνομιλίες τη περασμένη Παρασκευή σχετικά με την πιθανότητα να υπηρετήσει ο Πρίμπους πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα-
η μητέρα του είναι ελληνικής καταγωγής- ως ένας τρόπος για να τον απομακρύνει από τον Λευκό Οίκο χωρίς πολλές επιπτώσεις. Ωστόσο, ένα 24ωρο αργότερα, υπήρξε μία εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου που αρνήθηκε έντονα αυτό το ενδεχόμενο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Washington Post».

Ο διευθυντής επικοινωνίας του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, Μάικ Ντάμπκι, πρόκειται να αποχωρήσει ύστερα από τρεις μήνες στη θέση αυτή στον Λευκό Οίκο, δήλωσε χθες η σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Κελιάν Κόνγουεϊ.

Ο Ντάμπκι, ιδιοκτήτης μιας εταιρίας επικοινωνίας ο οποίος εισήλθε στη διοίκηση Τραμπ τον Μάρτιο, παραιτήθηκε στις 18 Μαΐου, αν και δεν έχει ορίσει ποια θα είναι η τελευταία ημέρα του στη δουλειά και φεύγει σε καλές συνθήκες.

πηγηhttp://hellas-now.com/%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%87%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%BF-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%AD/Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...