Αυτή είναι η ΤΟΥΡΚΙΑ που μας Απειλεί… Ρεκόρ Βιασμών ΑΝΗΛΙΚΩΝ Κοριτσιών…. !!!!





ΡΕΚΟΡ ΒΙΑΣΜΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ…ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Αυτή είναι η ΤΟΥΡΚΙΑ που μας Απειλεί… ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ…. Το βάζουν στα… πόδια… !!!





Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την ίδια περίοδο που στην χώρα μας οι διάφοροι τουρκολάγνοι και ισλαμολάγνοι έχουν αφηνιάσει να επιβάλλουν τα ισλαμικά πρότυπα στην δημόσια ζωή της ελληνικής κοινωνίας, με τζαμιά, ισλαμικά μουσεία και τμήματα ισλαμικών σπουδών, από την ίδια την Τουρκία οι ειδήσεις που έρχονται προκαλούν φρίκη για παιδεραστίες και βιασμούς ανηλίκων κοριτσιών, γεγονότα συμβατά σε μια κλασική μουσουλμανική κοινωνία.



Σύμφωνα με τον ίδιο τον υπουργό Υγείας της Τουρκίας, Mehmet Müezzinoğlu, που πρόσφατα είχε επισκεφτεί την Θεσσαλονίκη και ζήτησε ούτε λίγο ούτε πολύ να…
αποδοθεί ο Άγιος Δημήτριος στην μουσουλμανική λατρεία, μέσα στα τελευταία επτά χρόνια, ακούστε, (!!!), 91 χιλιάδες 208 ανήλικα κορίτσια, έχουν βιαστεί και έχουν μείνει έγγεια από τους βιαστές τους οι οποίοι δεν έκαναν τίποτα παραπάνω από αυτό που επαγγέλλεται το Κοράνι, ότι η γυναίκα, (άσχετα αν είναι μικρό κοριτσάκι), είναι το «χωράφι» του άντρα και μπορεί να την σπέρνει όποτε του καπνίσει.

Ειδικά μέσα σε ένα χρόνο όπως αναφέρεται ο αριθμός των ανήλικων κοριτσιών που έχουν βιαστεί και έχουν συλλάβει έφτασε στις 2 χιλιάδες 27 ανήλικα κορίτσια. Οι πληροφορίες αυτές που πραγματικά σοκάρουν ακόμα και τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ, έγιναν γνωστές από τον Τούρκο υπουργό μετά από επερώτηση βουλευτή της περιοχής του Εσκήσεχήρ, του Rühsat Demirel, ο οποίος κατήγγειλε ότι δεν παίρνεται κανένα μέτρο για να προστατευτούν τα ανήλικα κορίτσια που πέφτουν θύματα των βιαστών τους και μένουν έγγεια χωρίς καν να υπάρχει γάμος, παρά του ότι στην γειτονική χώρα ανθεί και ο γάμος με ανήλικα μικρά κορίτσια.

Το γεγονός αυτό έχει πάρει τέτοιες διστάσεις που ανησύχησε ακόμα και την ίδια την ισλαμική κυβέρνηση του Ερνογάν, που αποφάσισε να εξετάσει τα αίτια που οδηγούν σε αυτή την κατάσταση που χαρακτηρίστηκε σαν, «Ταμπλό Ντροπής».
Εντυπωσιακό είναι πως τα κρούσματα βιασμών ανήλικων κοριτσιών που μένουν έγγεια, απαντώνται ακόμα και στις δυτικές περιοχές της Τουρκίας όπου υποτίθεται πως ο πληθυσμός είναι περισσότερο «πολιτισμένος» και δεν είναι ανεκτά τέτοια ισλαμικά πρότυπα.

Έτσι, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Milliyet, το μεγαλύτερο ποσοστό των βιασμών ανήλικων κοριστών απαντάται στην Κωνσταντινούπολη με 6 χιλιάδες 586 περιπτώσεις. Δεύτερη έρχεται η Σμύρνη, με 5 χιλιάδες 714 περιπτώσεις και έπονται τα Άδανα, στην κεντρική Ανατολία, με 5 χιλιάδες 181 περιπτώσεις. Σε όσες περιπτώσεις υπήρξε η δυνατότητα έγιναν ιατρικές επεμβάσεις ενώ, όπως διαπιστώθηκε, η ψυχολογική κατάσταση των περισσότερων θυμάτων ανήλικων κοριτσιών ήταν πολύ κακή.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος


nikosxeiladakis.gr

https://hellasforce.com/2017/06/16/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AE-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CE%AF-6/Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια