14 Ιουνίου 2017

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΙΔΙ: ΞΕΚΙΝΑΕΙ το σχέδιο "ΤΥΦΩΝ"! ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ την ΕΛΛΑΔΑ...Υπάρχει ένα σχέδιο το οποίο λίγοι στην Ελλάδα γνωρίζουν. Πρόκειται για το σχέδιο «Τυφών», δηλαδή τυφώνας, το οποίο προβλέπει την....


έξωθεν διάλυση τς χώρας από ομάδες και ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται ή έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό της χώρας.

Πρόκειται για ένα εθνοκτόνο σχέδιο το οποίο ως τελικό στόχο έχει την «παρέμβαση» Ευρωπαϊκής Ενώσεως και ΝΑΤΟ για την ασφάλεια της χώρας η οποία θα γίνει από προσωρινή... μόνιμη.

Δεν είναι ένα σχέδιο που περιμένουμε να εφαρμοστεί, γιατί πολύ απλά έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή και σήμερα έχει επιτελέσει το σκοπό του.

Το σχέδιο προέβλεπε το εσωτερικό χάος, μέσω οικονομικής κρίσεως, ταραχών από ομάδες αναρχο-αριστερών ομάδων και νομιμοποίηση λαθρομεταναστών για να διαταραχθεί η κοινωνική συνοχή. Όλα αυτά έχουν γίνει.

Ταυτόχρονα, έπρεπε να υπάρχει και εξωτερικός κίνδυνος. Η Τουρκία και ο πόλεμος στη Συρία ήταν ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσει το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ νέες βάσεις στην Ελλάδα, ώστε να είμαστε πλήρως εξαρτημένοι από αυτούς.

Άρα ο εσωτερικός «κίνδυνος» έφερε τη Γερμανική ηγεμονία, ενώ ο εξωτερικός κίνδυνος φέρνει «για λόγους... ασφαλείας» το ΝΑΤΟ στη χώρα. Και .Ε.Ε.-ΝΑΤΟ θα μας επιβάλλουν στη συνέχεια την υποχώρηση στα εθνικά θέματα ώστε να ελέγξουν κι άλλες χώρες (βλ. ΠΓΔΜ).


Όμως το σχέδιο «Τυφών» έχει και ένα ακόμη τρομακτικότερο κομμάτι. Καθώς η χώρα δεν έχει υποταχθεί πλήρως, όπως θα περίμεναν οι ξένοι υπάρχει και ένα σχέδιο 72 ωρών.

Το σχέδιο προβλέπει ολικό χάος. Ανατίναξη κομβικών σημείων σε Εθνικές Οδούς από ξένους πράκτορες σε όλη τη χώρα, ανατίναξη γεφυρών, όπως του Ρίου-Αντιρίου, μαζικές επιθέσεις αναρχικών και λαθρομεταναστών σε αστυνομικά τμήματα και δημόσιες υπηρεσίες (ακόμη και σε αρχαιολογικούς χώρους) ώστε να μας τρομοκρατήσουν και να μας ρίξουν το ηθικό και τέλος ανατίναξη και δεκάδων πυλώνων ηλεκτρικού ρεύματος και γενικότερα ενεργειακών πηγών.

Αφού γίνουν όλα αυτά, θα επιτεθούν στη χώρα μας ο Τουρκικός στρατός και οι τρομοκράτες του Αλβανικού UCK σε κάθε λιμάνι και αεροδρόμιο της χώρας, όπου ο Ελληνικός στρατός με όλα τα οδικά δίκτυα κατεστραμμένα θα αδυνατεί να πράξει το οτιδήποτε. Οι Ένοπλες Δυνάμεις θα είναι παραδομένες και θα κινδυνεύσουν άμεσα νησιά, Θράκη, ακόμη και η Κύπρος.

Στη συνέχεια θα «αναγκαστούν» η Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ και ο ΟΗΕ να εισβάλλουν στη χώρα για να επαναφέρουν την τάξη, και επιτέλους θα έχουν αναλάβει τον ΠΛΗΡΗ έλεγχο της χώρας.

Πολλά στο παρελθόν μας φαινόντουσαν αδύνατα κι όμως έγιναν. Γι’ αυτό πλέον κανένα σενάριο δεν είναι αδύνατο να υλοποιηθεί. Δεν αποκλείεται ότι η πρόκληση χάους στην Ελλάδα να ξεκίνησε από το... Μενίδι. Εμείς, πάντως, ελπίζουμε να μην συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο και όλα αυτά να είναι απλώς σενάρια...

πηγή

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...