01 Ιουνίου 2017

Προσοχή ψάχνουν ατύχημα στο Αιγαίο οι Τούρκοι!


Η υπέρπτηση των τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών πάνω από τους Καλόγηρους -στα 29.000 πόδια- όσο κι φανεί παράδοξο είναι το λιγότερο που έχουν κάνει οι Τούρκοι σήμερα στο Αιγαίο.


Έχουν καταγραφεί περιστατικά τις τελευταίες ώρες στο Αιγαίο, όπου ο ελληνικός Στόλος συμμετέχει στην άσκηση ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ, κατά τα οποία οι Τούρκοι δείχνουν καθαρά ότι επιδιώκουν ατύχημα και μάλιστα σοβαρό. Όχι μόνο στον αέρα, αλλά και στη θάλασσα.

Τα περιστατικά έχουν αντιμετωπιστεί με την πρέπουσα ψυχραιμία, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι σιβαρές καταστάσεις έχουν αποφευχθεί μόνο χάρη στην εμπειρία των Ελλήνων χειριστών και στην ναυτοσύνη των κυβερνητών πολεμικών πλοίων. Το ερώτημα αν κάποια περιστατικά οφείλονται σε “ατζαμοσύνη” των Τούρκων ή σε σκόπιμες ενέργειες των Τούρκων έχει τη σημασία του ,αλλά δεν είναι το κυρίαρχο.
Οι Τούρκοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο δείχνουν να “ψάχνονται” και δεν έχουμε κανένα λόγο να τους δώσουμε αυτό που επιδιώκουν.

πηγη

http://hellas-now.com/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CF%88%CE%AC%CF%87%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B1%CF%84%CF%8D%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%B1%CE%AF%CE%BF-%CE%BF%CE%B9/


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...