Δήλωση-σοκ για την ασέβεια της Σαουδικής Αραβίας: «Δεν είναι αμαρτία να σκοτώσεις μη μουσουλμάνο»! Απίστευτη δήλωση από τον ιμάμη που φέρεται να βρίσκεται πίσω από τη στάση της εθνικής ομάδας της Σαουδικής Αραβίας να μην τηρήσει ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο!









Παγκόσμιο σάλο

>έχει προκαλέσει η στάση της εθνικής ομάδας της Σαουδικής Αραβίας να μην τηρήσει ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο -στην αναμέτρηση για τα προκριματικά του Μουντιάλ με την Αυστραλία.

Οι Σαουδάραβες ποδοσφαιριστές, την ώρα που Αυστραλοί είχαν συγκεντρωθεί στη σέντρα και αγκαλιασμένοι, απέτιαν φόρο τιμής στους νεκρούς (μεταξύ των εννέα, άλλωστε, ήταν και δύο συμπατριώτες τους), συνέχισαν το ζέσταμά τους, με την πράξη τους να οδηγεί, όπως ήταν λογικό, σε διεθνή κατακραυγή.

Σοκ, ωστόσο, προκαλεί και κάτι ακόμα: Η δήλωση του ιμάμη Μοχαμάντ Ταουιντί (ΦΩΤ), που, σύμφωνα με την "Daily Mail" Αυστραλίας, είναι αυτός που προέτρεψε τους παίκτες να μη συμμετάσχουν στο ενός λεπτού σιγή! Μάλιστα, σημείωσε πως είναι ψέμα ότι η μουσουλμανική κουλτούρα δεν περιλαμβάνει την εν λόγω απότιση φόρου τιμής (όπως είπε εκπρόσωπος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αυστραλίας) και υποστήριξε ότι «από τη στιγμή που τα μέλη της αποστολής δεν συμμετείχαν στη διαδικασία, αυτό σημαίνει ότι υποστηρίζουν τους τζιχαντιστές»!

Συγκεκριμένα, είπε: «Δεν σταμάτησαν για ένα λεπτό, διότι, σύμφωνα με τον Ουαχαμπισμό (σ.σ. κλάδος του σουνιτικού Ισλάμ), που κυριαρχεί στη Σαουδική Αραβία, δεν είναι λάθος ή αμαρτία για έναν Μουσουλμάνο να σκοτώσει έναν μη Μουσουλμάνο. Η απάντηση (σ.σ. των Αυστραλών) υποστηρίζει ότι στη μουσουλμανική κουλτούρα δεν μνημονεύουν τους νεκρούς με ενός λεπτού σιγή. Είναι ψέμα.

Στα μάτια τους, οι δράστες είναι μάρτυρες, που πρόκειται να πάνε στον παράδεισο. Και εάν κρατήσουν ενός λεπτού σιγή, είναι ενάντια στους Μουσουλμάνους αδερφούς, που πάλεψαν για την τζιχάντ και πολέμησαν τους ''άπιστους''. θα τους γελοιοποιούσαν αν κρατούσαν ενός λεπτού σιγή! Αυτό, όμως, ίσως να μην είναι η άποψη όλων των παικτών της Σαουδικής Αραβίας»!

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια