Παγκόσμιος σάλος: Ε.Μακρόν εναντίον Β.Πούτιν για τα δικαιώματα των γκέι – Τον εξαφάνισε με μια κίνηση ο πρόεδρος της Ρωσίας δείχνοντας πόσο «λίγος» είναι – Βίντεο







Σάλο έχει προκαλέσει στην Ρωσία αλλά και στην παγκόσμια Ορθόδοξη κοινότητα ο σύγχρονος “Ροβεσπιέρος” της γαλλικής πολιτικής, Εμανουέλ Μακρόν, που επενδύοντας στην αμφισβητούμενη ηθική της αλλοιωμένης Δύσης, η οποία του έδωσε και την εξουσία στην….

προοδευτική Γαλλία, επιχειρεί να “αποκεφαλίσει” τις αξίες πάνω στις οποίες δομήθηκε επί αιώνες η χριστιανική Ευρώπη.

Πριν από λίγες μέρες πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε κατά τη συναντησή του με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πουτιν ότι «θα παρακολουθεί συνεχώς» αν γίνονται σεβαστά τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Ρωσία και ιδίως στην Τσετσενία, λες και τον έβαλε κανείς παγκόσμιο θεματοφύλακα των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων.

Τόνισε δε ότι απέσπασε από τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν την υπόσχεση ότι θα φροντίσει ώστε να φανεί «όλη η αλήθεια» όσον αφορά τις διώξεις σε βάρος των ομοφυλόφιλων.


Στην ουσία ο Β.Πούτι του έριξε το δούλεμα της ζωής του και με μια κίνηση λίγο αργότερα του απάντησε καταλλήλως.

«Ο πρόεδρος Πούτιν (…) μου ανέφερε ότι ανέλαβε πολλές πρωτοβουλίες για το θέματα των ΛΟΑΔ στην Τσετσενία και μέτρα που στοχεύουν να ρίξουν φως στη δράση των τοπικών αρχών» είπε ο Μακρόν στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι δύο ηγέτες στις Βερσαλλίες.

Ο διακαής πόθος του κ. Μακρόν για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων στην Τσετσενία όταν στην ίδια του τη χώρα πολλά από τα δικαιώματα των Γάλλων καταπατώνται οικτρά προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών ων Ρωσιών Κύριλλος απάντησε εμμέσως στον Γάλλο πρόεδρο με τη φράση:

«Ναζιστικοί και απάνθρωποι οι νόμοι που ψηφίζονται υπέρ των ομοφυλόφιλων. Σπάνε την ηθική φύση του ανθρώπου και θα προκαλέσουν τέτοια οργή όπως τα ναζιστικά νομοθετήματα.Εάν ένας νόμος που ψηφίζεται διακόπτει την σύνδεση του με την ηθική,παύει αμέσως να είναι υποχρεωτικός..»

Αλλά και ο ηγέτης της Τσετσενικής Δημοκρατίας της Ρωσίας Ραμζάν Καντίροφ δήλωσε ότι ο Γάλλος Πρόεδρος Μακρόν, αλλά και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ θα μπορούσαν να επισκεφθούν την Τσετσενία για να εξετάσουν την κατάσταση γύρω από τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ εκεί.

Ο Διαμεσολαβητής των Ρωσικών Δικαιωμάτων σχεδιάζει να αποστείλει ομάδα στην Τσετσενία για να διερευνήσει τις υποτιθέμενες διαμαρτυρίες και τις καταγγελίες.

Την 1η Απριλίου, η ρωσική εφημερίδα Novaya Gazeta ανέφερε, επικαλούμενη πηγές στο υπουργείο Εσωτερικών της Τσετσενίας, ότι περισσότεροι από 100 άνδρες που θεωρούνται ύποπτοι ομοφυλοφιλικών σχέσεων κρατήθηκαν και βασανίστηκαν και ότι τουλάχιστον τρεις σκοτώθηκαν.

Ο Καντίροφ, σε συνομιλία με τον Πούτιν, απέρριψε τους ισχυρισμούς, με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ να λέει ότι δεν υπήρχε λόγος για το Κρεμλίνο να μην πιστεύσει τις πληροφορίες που παρείχε ο Καντίροφ.

Ο δε εκπρόσωπος του Kadyrov Alvi Karimov αποκάλεσε τους ισχυρισμούς «ψέμα» και είπε ότι ήταν αδύνατο να διώξουν εκείνους που «δεν υπήρχαν στη δημοκρατία».

Δείτε τη φωτογραφία από το ελληνικό Κοινοβούλιο και τα βίντεο από Ρωσία και θα καταλάβετε την θλιβερή θέση στην οποία βρισκόμαστε…

Ο πρόεδρος της Ρωσίας βραβεύει τις πολύτεκνες οικογένειες στην «Ημέρα Γονικής Δόξας»….

Η Γαλλία έλυσε όλα τα προβλήματα της με τον Ε.Μακρόν…



Η προσευχή Β.Πούτιν
Το Ρωσικό Ορθόδοξο Πνευματικό Μορφωτικό Κέντρο στην προκυμαία Μπρανλί στο Παρίσι επισκέφθηκε στις 29 Μαΐου 2017, ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Βλ. Πούτιν μετέβη στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος στο Παρίσι, όπου τον υποδέχθηκε ο προϊστάμενός του Επίσκοπος Χέρσωνος Νέστωρ με τους κληρικούς του Ναού. O Ιεράρχης προσέφερε στον Πρόεδρο της Ρωσίας εικόνα της Αγίας Τριάδος και εκείνος από την πλευρά του επέδωσε στον ναό αντίγραφο εικόνας «Φιλοξενία του Αβραάμ» του Ανδρέα Ρουμπλιόφ.

Επίσης, ο Ρώσος Πρόεδρος ξεναγήθηκε στην προσωρινή έκθεση με αντικείμενα από αρχαιολογικές ανασκαφές στα πεδία μάχης του Ρωσικού Εκστρατευτικού Σώματος την περίοδο του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.


πηγηΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια