Σουηδία: Γυναίκες υπάλληλοι ασύλου χρησιμοποιούν ασυνόδευτους πρόσφυγες για σεξ: ”Το κάνουμε με όλους”






Η δίκη μιας γυναίκας

από την Αμπόργκα, μια ήσυχη Σουηδική πόλη περίπου 10.000 κατοίκων, έχει τραβήξει την προσοχή στο πώς μεσήλικες γυναίκες στον τομέα του ασύλου παίρνουν ανήλικους πρόσφυγες στο σπίτι τους και κάνουν μαζί τους σεξ, αναφέρει η Σουηδική FriaTider.
«Το κάνουμε με όλους» είναι η μαρτυρία μιας γυναίκας στην Σουηδική ιστοσελίδα Blank Spot.
Σύμφωνα με το κείμενο της γυναίκας οι σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ των γυναικών και των λεγόμενων ασυνόδευτων παιδιών προσφύγων είναι ολοκληρωμένες. Στο κείμενό της γράφει:
”Θα υπάρξουν περισσότερες επισκέψεις, βρίσκεται στα καταλύματα της Επιτροπής Μετανάστευσης, αλλά θα τον έχω ένα βράδυ στο σπίτι μου. Τώρα, ο καναπές δεν κάνει πια, μπορεί να έρθει στο κρεβάτι μου. Έστειλα μήνυμα σε μια φίλη, βοήθεια – Πρέπει να τον πάω στο κρεβάτι μου! Απάντηση: Το κάνουμε με όλους, ηρέμησε. Δώστου εγγύτητα, αυτό μπορείς να κάνεις.”
Η Ann Heberlein, συγγραφέας και λέκτορας σε θέματα ηθικής δεοντολογίας στο Πανεπιστήμιο Lund της Σουηδίας, σε ένα άρθρο της στο μπλογκ Ledarsidona με τίτλο ”
Τι κακοποίηση συμβαίνει στα ‘ασυνόδευτα’; Έχουμε μάθει τίποτα;”, αποκαλεί την μαρτυρία της ανώνυμης γυναίκας τίποτα άλλο από μια περιγραφή του πώς μια ενήλικη γυναίκα χρησιμοποιεί ένα ευάλωτο, τραυματισμένο, και μοναχικό αγόρι ή νεαρό άνδρα σε μια ξένη χώρα, πηγαίνοντάς τον στο κρεβάτι για να «του δώσει εγγύτητα».
Όπως λέει είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πώς λειτουργεί ένας σεξουαλικός κυνηγός νεαρών θυμάτων – επιδιώκει ευάλωτα, μόνα παιδιά, συνδέεται μαζί τους συναισθηματικά, διασπά την αντίσταση του παιδιού δείχνοντας ότι νοιάζεται, και γίνεται τόσο σημαντική στη ζωή του παιδιού που δεν τολμά να διαμαρτυρηθεί ή να αντισταθεί, και υποκύπτει στις σεξουαλικές της απαιτήσεις.
Γράφει:
”Φοβάμαι ότι αυτές οι αναφορές είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Οι εσωτερικές ιστορίες που έχω λάβει από τους γνωστούς που εργάζονται με ασυνόδευτους πρόσφυγες είναι βαθιά ανησυχητικές. Έχω ακούσει τουλάχιστον για τρείς περιπτώσεις όπου μια γυναίκα εργαζόμενη παραιτήθηκε μετά το γάμο ή / και την μετεγκατάσταση με έναν από τους νέους που συνάντησε στη δουλειά της σε ένα από τα σπίτια της HVB. Πολλοί μου έχουν πει για τις σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ των κατοίκων και των εργαζομένων.”
”Είναι καθαρά οίκοι ανοχής’, όπως το έθεσε ένα φίλος”.
Η Heberlein λέει ότι ως υπάλληλος και επαγγελματίας ψυχικής υγείας το να δώσει η γυναίκα σε ένα τραυματισμένο άτομο υποτιθέμενη σεξουαλική «εγγύτητα» δεν έχει καμία επαγγελματική βάση. Οι επαγγελματίες ψυχικής υγείας μπορούν να φροντίσουν ένα τραυματισμένο πρόσωπο δίνοντας μια αγκαλιά ή παίρνοντας το χέρι του.
«Αλλά να μοιράζονται ένα κρεβάτι; Με έναν ασθενή; Όχι. Παραβιάζουν τη σωματική ακεραιότητα του ασθενούς και στην πραγματικότητα διαπράττουν μια επίθεση σε κάποιον που βρίσκεται σε πολύ ευάλωτη κατάσταση», γράφει η Ann Heberlein.
Σε μια σχετική ιστορία, μια άλλη γυναίκα από τη Σουηδία αποκαλύφθηκε ότι
χόρευε αισθησιακά για μετανάστες και έχει «στενές σχέσεις» μαζί τους σε ένα κέντρο ασύλου στο Αμάλ.
Εθελοντές που εργάζονταν στο στρατόπεδο ποσφύγων στο Καλαί της Γαλλίας πριν κατεδαφιστεί είχαν επίσης κατηγορηθεί για σεξ με μετανάστες από άλλους εργαζόμενους.
Η ιδρύτρια της CareForCalais, μια φιλανθρωπική οργάνωση, παράτησε τον σύζυγό της για μια σχέση με έναν Τυνήσιο μετανάστη που την εκβίασε αργότερα για χιλιάδες λίρες.
Η Clare Moseley ξεκίνησε σχέση με τον μετανάστη αφού είχε προωθήσει ως πολιτική της CareForCalais το να μην κάνεις σεξ με μετανάστες.



offtherecord.net.gr

Το διαβάσαμε από το: Σουηδία: Γυναίκες υπάλληλοι ασύλου χρησιμοποιούν ασυνόδευτους πρόσφυγες για σεξ: ”Το κάνουμε με όλους” http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/06/blog-post_325.html#ixzz4jylJzNZP


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια