ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ…




Καταγγέλλουμε ως ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ τη σύγκληση της 2ης Γενεύης…


Η σύγκληση της “Διεθνούς Διάσκεψης Γενεύη 2”, στις 28 Ιουνίου 2017, ΕΙΝΑΙ παράνομη, τελειωτικά καταστροφική και ΠΡΕΠΕΙ να αποτραπεί:

· Διότι, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ουδεμία εξουσιοδότηση είχε για τέτοια εξέλιξη.

· Διότι, ενώ σε Διεθνείς Διασκέψεις συμμετέχουν ΜΟΝΟ Κράτη, στη Γενεύη θα συμμετέχουν και θα αποφασίζουν 3 ΚΡΑΤΗ (Βρετανία, Τουρκία και Ελλάδα) και 2 ΠΡΟΣΩΠΑ (ο Έλληνας Κύπριος Νίκος Αναστασιάδης και ο Τούρκος Κύπριος Μουσταφά Ακιντζί).


· Διότι, το κυρίαρχο, ευρωπαϊκό κράτος της Κυπριακής Δημοκρατίας, της οποίας η τύχη θα κριθεί, ΔΕΝ θα συμμετέχει και θα θεωρείται (πλέον) ως τελειωτικά ΕΚΛΙΠΟΥΣΑ.

· Διότι, όλες οι αποφάσεις που θα ληφθούν, τόσο για τα ζητήματα Ασφάλειας και Εγγυήσεων, όσο και για τα υπόλοιπα Κεφάλαια, θα είναι παράνομες, τελειωτικές και θα γεννήσουν την καταστροφική “Λύση Διζωνικής, Δικοινοτικής Ομοσπονδίας”.

· Διότι, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ότι σε ένα ενδεχόμενο Δημοψήφισμα, το βροντερό ΟΧΙ είναι δεδομένο, θα παρακάμψουν το Δημοψήφισμα και θα παρουσιάσουν τα συμφωνηθέντα ΜΕ ΤΡΟΠΟ που να έχουν άμεση εφαρμογή, όπως λ.χ. “Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ)” που ΔΕΝ χρειάζονται Δημοψήφισμα.


· Διότι, ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦ’ ΟΣΟΝ ζητηθεί κάποια “έγκριση”, αυτή θα είναι από τα αντίστοιχα “Κοινοβούλια”, δηλαδή την Τουρκική Κυπριακή Ψευδοβουλή από τη μια και την Ελληνική Κυπριακή Ψευδοβουλή (πλέον) από την άλλη, της οποία η πλειοψηφία απαρτίζεται από (εμφανείς και αφανείς) παρατρεχάμενους της ΔΔΟ.

ΕΑΝ η “2η Γενεύη” πραγματοποιηθεί, το Θέμα της Κύπρου θα “διευθετηθεί”, με τον πλέον καταστροφικό τρόπο…

ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΛΟΙΠΟΝ, ΟΙ 18 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ…

ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΝ ΛΑΟ-

· οι αντι-ομοσπονδιακοί Υποψήφιοι (ανύπαρκτων) “Προεδρικών Εκλογών”,
· οι από άμβωνος μεγαλόστομοι πλατφορμιστές και
· η κρύπτουσα Εκκλησία,

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ, στις 28 Ιουνίου 2017…

ΕΑΝ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ, δηλώνουμε εκ των προτέρων μαχητικά παρόντες…

Κίνηση για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Κύπρος, 10 Ιουνίου 2017


Το Κράτος μας…


Το Έθνος μας…

https://hellasforce.com/2017/06/11/%CE%B5%CE%B3%CE%B5%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B7%CF%83/

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια