Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ…





Πρώτη είδηση είναι στα Αλβανικά Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως η χαρμόσυνη (γι’ αυτούς) δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, ότι θα χορηγηθεί Ελληνική υπηκοότητα σε μετανάστες, στους οποίους περιλαμβάνονται χιλιάδες Αλβανοί.


Συγκεκριμένα ο Έλληνας πρωθυπουργός είπε από το Υπουργείο Εξωτερικών ότι θα σύντομα θα διευκολύνει τις διαδικασίες για τη χορήγηση Ελληνικής υπηκοότητας: «Το δεύτερο πράγμα που θέλω να αναφέρω είναι η δεύτερη μεταρρύθμιση που αφορά την ιδιότητα του πολίτη. Θα τεθεί σε εφαρμογή μια αρχή που θα καθορίζεται από το νόμο, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλές δυσκολίες, που όλοι γνωρίζουμε και ιδιαίτερα των πολιτών μας που ζουν στη χώρα για πολλά χρόνια. Πολλοί ανταποκρίνονται στις τυπικές και νομικές προϋποθέσεις για την απόκτηση της ιθαγένειας, αλλά στην πράξη είναι πολύ δύσκολο. Θέλουμε να διευκολύνουμε την διαδικασία του πολίτη».

Δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά για τον τεράστιο κίνδυνο που υπάρχει για την ακεραιότητα της χώρας μας από αυτή την απόφαση. Οι Αλβανοί δεν είναι λαός που αφομοιώνεται από έναν άλλο, πόσο μάλλον εάν η χώρα αυτή είναι γειτονική.


Όλοι βλέπουμε τι συμβαίνει στα Σκόπια που τόσοι πολλοί Αλβανοί έχουν εκλογικά δικαιώματα, το να συμβεί το ίδιο και στη χώρα μας δεν είναι διόλου απίθανο εάν προχωρήσει τα όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός.


Οι Αλβανοί έχουν ούτως η άλλως βλέψεις για την Ελληνική γη, και ως κατά κύριο λόγο μουσουλμανικός λαός, δημογραφικά βρίσκονται σε πολύ καλύτερη θέση απ’ ότι η Ελλάδα. Όλα τα στοιχεία είναι εναντίον μας με λίγα λόγια. Εάν ο Αλέξης Τσίπρας προχωρήσει σε αυτή την προδοσία, η «άλωση» του Ελληνισμού θα είναι πολύ κοντά…

πηγη


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια