Τι είπε οΤουρκόφιλος Ολλανδός: Η Ελλάδα φταίει για τους «Λάθρο»


Ο Ολλανδός Πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε δήλωσε πως το πρόβλημα σχετικά με την συμφωνία για τους πρόσφυγες δεν οφείλεται στην Τουρκία αλλά στην Ελλάδα.!!!


Η πρωτεύουσα του Βελγίου, Βρυξέλλες φιλοξενεί την Σύνοδο Κορυφής των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο Ολλανδός Πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε στην ομιλία στη σύνοδο δήλωσε πως η Τουρκία κράτησε την υπόσχεση της στη συμφωνία για τους πρόσφυγες.
Να σημειωθεί οτι είναι Ολλανδός πολιτικός του Λαϊκού Κόμματος για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία. Είναι ο εν ενεργεία πρωθυπουργός της Ολλανδίας
Ο Ρούτε δήλωσε πως το πρόβλημα σχετικά με τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες οφείλεται στην Ελλάδα.
Στη σύνοδο τέθηκαν επίσης επί τάπητος η κοινή πολιτική άμυνας της ΕΕ και η καταπολέμηση της τρομοκρατίας.




Οι ηγέτες στο πλαίσιο της καταπολέμησης της τρομοκρατίας κάλεσαν τις εταιρίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης να κάνουν τα δέοντα για την παρεμπόδιση της διάδοσης των τρομοκρατικών περιεχομένων στο διαδίκτυο.
Οι Δηλώσεις του Τουρκόφιλου Ολλανδού κάνουν το γύρο των Τούρκικων ΜΜΕ με πρώτη-πρώτη την Κρατική τηλεόραση της Τουρκίας!
Βέβαια δεν μας λέει ο Πρωθυπουργός της Τουλίπας πόσους λάθροπρόσφυγες έχει στο έδαφος η Ολλανδία και πόσους σύμφωνα με την συμφωνία των εταίρων της Ε.Ε πρέπει να πάρει !!!!



veteranos.gr

Το διαβάσαμε από το: Τι είπε οΤουρκόφιλος Ολλανδός: Η Ελλάδα φταίει για τους «Λάθρο» http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/06/blog-post_5792.html#ixzz4kqKQOpwV


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια