12 Ιουνίου 2017

«Αλέξης Τσίπρας, ο καλύτερος φίλος των δανειστών»


«Η εφαρμογή των μέτρων ξεκινά το 2019 που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα βρίσκεται στην κυβέρνηση»


Για κάποιον ο οποίος συμμετείχε σε κυβερνήσεις που λάμβαναν «αμάσητα» τα κείμενα των δανειστών και τα περνούσαν αυτούσια στην ελληνική Βουλή, η παραπάνω φράση φαντάζει το λιγότερο αστεία.


Κι όμως ο Μάκης Βορίδης υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας είναι ο καλύτερος φίλος των δανειστών, κρίνοντας -σωστά μάλλον-
ότι η φιλία δεν βασίζεται πάνω στο «ναι σε όλα», αλλά σε συνεχείς διαφωνίες και συνδιαλλαγές.

«Η κυβέρνηση θα δεχθεί τα πάντα χωρίς όρους, ούτε αυτόν τον όρο της ένταξης στην ποσοτική χαλάρωση», υποστήριξε ακόμα σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Μάκης Βορίδης, τονίζοντας ότι «η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που δεν έχει ενταχθεί στο QE».

Ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ χαρακτηρίζει την τοποθέτηση του πρωθυπουργού ότι «δεν θα εφαρμοστούν τα μέτρα εάν δεν υπάρχει ελάφρυνση του χρέους» «κωμικούς λεονταρισμούς», καθώς -όπως ισχυρίζεται- «η εφαρμογή των μέτρων ξεκινά το 2019 που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα βρίσκεται στην κυβέρνηση».
http://www.ksipnistere.com/2017/06/blog-post_399.html

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...