Οι Δισεκατομμυριούχοι προετοιμάζονται για την Αποκάλυψη.






Business Insider – Ένας αυξανόμενος αριθμός Αμερικανών δισεκατομμυριούχων διοχετεύει την εσωτερική τους αρκούδα- μερικοί για να προετοιμαστούν για ένα αποκαλυπτικό γεγονός, είτε πρόκειται για ιική επιδημία, πυρηνικό πόλεμο, είτε για μετατόπιση πόλων.



Ο Reid Hoffman, ο συνιδρυτής του LinkedIn και ένας αξιοσημείωτος επενδυτής, δήλωσε στο The New Yorker- νωρίτερα αυτό το χρόνο- ότι εκτιμά ότι πάνω από το 50% των δισεκατομμυριούχων της Σίλικον Βαλέζαν είχαν αγοράσει κάποιο επίπεδο «ασφάλισης αποκάλυψης», όπως ένα υπόγειο καταφύγιο.

Ένα νέο άρθρο στο Forbes υποδηλώνει ότι το Superrich πραγματοποιεί σημαντικές χερσαίες αρπαγές στην καρδιά της Αμερικής, όπου το κλίμα είναι ήπιο και οι τοποθεσίες ευνοούν την επιβίωση, την καλλιέργεια και τη διαβίωση στη γη. Τα κράτη όπως το Κολοράντο, η Μοντάνα, η Νεμπράσκα, το Νέο Μεξικό, η Βόρεια Ντακότα, το Τέξας και το Ουαϊόμινγκ φιλοξενούν αρκετά οχυρωμένα καταφύγια και εξοχικές κατοικίες, όπου οι πλούσιοι δισεκατομμυριούχοι θα μπορούσαν να ζήσουν ευτυχισμένοι, τις μέρες τους μετά την κρίση (ή τη συνταξιοδότηση).

Σύμφωνα με τον Jim Dobson, συνυπολογιστή της Forbes, πολλοί δισεκατομμυριούχοι έχουν ιδιωτικά αεροπλάνα «έτοιμα να αναχωρήσουν σε μια στιγμή». Επίσης, διαθέτουν μοτοσυκλέτες, όπλα και γεννήτριες.



Κανείς από τους δισεκατομμυριούχους που κατονομάζει ο Forbes δεν έχει δηλώσει δημοσίως ότι οι τεράστιες ποσότητες γης τους, θα χρησιμοποιηθούν για παρασκευές αποκάλυψης – αν και σίγουρα θα κάνουν καλό κρησφύγετο.

Ο John Malone, ο οποίος έκανε την περιουσία του από καλώδια και επικοινωνίες, είναι ο μεγαλύτερος μεμονωμένος γαιοκτήμονας του έθνους με 2,2 εκατομμύρια στρέμματα σε έξι κράτη, συμπεριλαμβανομένες οι τεράστιες γλάστρες του Maine και του Νιου Χάμσαϊρ. Ο Malone δήλωσε στο Forbes το 2011 ότι έκανε το γκρέμισμα της γης σαν επένδυση. Είπε ότι αγαπά να αλιεύει και περιστασιακά κυνηγά πουλιά.

christiantruther.com


ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ CHRISTIAN TRUTHER : Corfiatiko.blogspot.comΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια