Ελληνικές στρατιωτικές στολές ράβονται στο Μπαγκλαντές!







Στο Μπαγκλαντές ράβονται οι Ελληνικές στρατιωτικές στολές σύμφωνα με σχετική απόφαση που έλαβε η Ανωτάτη Στρατιωτική Διοίκηση Υποστήριξης Στρατού!



Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ


Εκατοντάδες χιλιάδες στρατιωτικές στολές για τους στρατιώτες που υπηρετούν στον Ελληνικό Στρατό θα ραφτούν στο Μπαγκλαντές! Αυτό προκύπτει από απόφαση της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ) με ημερομηνία 27 Μαϊου 2017.


Σύμφωνα με αυτή την απόφαση, η ΑΣΔΥΣ δέχεται το αίτημα της ελληνικής εταιρίας «ΕΛΒΕ Α.Ε.» που έχει αναλάβει το έργο της κατασκευής 137.888 Σετ Στολών Ασκήσεων Παραλλαγής, για Κάλυψη Αναγκών Ν/Σ Οπλιτών και συναινεί στην αλλαγή του κατασκευαστή της στολής.



Έτσι οι στολές από την Κίνα όπου ράβονταν, τώρα θα ραφτούν στο Μπαγκλαντές! Σύμφωνα με αυτή την τροποποίηση, όπως αναφέρεται αντί της εταιρείας με την επωνυμία «CHINA GARMENTS CO., LTD», θα αναλάβει την κατασκευή η εταιρεία «BANGA GARMENTS LIMITED», που έχει ως τόπο εγκατάστασης (διεύθυνση) την: 29, Milk Vita Road, Section -7. Mirpup. Dhaka – 1216.Bangladesh, Tel. +880 2 8034355, Email: jayanta.neogi@gmail.com.


Το ερώτημα βέβαια είναι γιατί δεν προτιμήθηκε μια ελληνική εταιρία η οποία να δώσει δουλειές σε ελληνικά εργοστάσια, ιδιαίτερα την περίοδο της κρίσης.


Αναζητώντας στην ιστοσελίδα της εταιρίας «ΕΛΒΕ Α.Ε.» που έχει αναλάβει τον διαγωνισμό πληροφορίες για το προφίλ της, διαβάζουμε τα ακόλουθα:


Από το 1995, η ΕΛΒΕ έχει ένα ειδικό τμήμα που ασχολείται με την παραγωγή στολών εργασίας δημοσίων φορέων και μεγάλων ιδιωτικών εταιριών, όπως μουσεία, αεροπορικές και δυνάμεις ασφαλείας.



Οι τεχνικές εγκαταστάσεις της ΕΛΒΕ βρίσκονται στην Καβάλα, στη βόρεια Ελλάδα, και εκτείνονται σε πάνω από 13.600 τετραγωνικά μέτρα.


Περιλαμβάνουν τμήμα έρευνας και σχεδιασμού δειγμάτων, τμήμα πωλήσεων, υπηρεσία ελέγχου ποιότητας, αποθήκη συσκευασιών και χώρο παραγωγής.


Οι παραγωγές μας μπορούν επίσης να κατασκευαστούν σε Ευρωπαϊκά εργαστήρια πρώτης τάξεως, με τα οποία συνεργαζόμαστε στο πλαίσιο προνομιακών συμβολαίων.
Απαιτούμε και διασφαλίζουμε τη βέλτιστη παρακολούθηση των διαφόρων σταδίων παραγωγής (από τη δημιουργία στυλ μέχρι την προέλευση των προμηθειών και των πρώτων υλών, έως και το τελικό προϊόν).


Τα εργαστήρια αυτά βρίσκονται κατά βάση στην Ελλάδα, την Ιταλία, τη Βουλγαρία ή τη Γερμανία


Δείτε τη σχετική απόφαση
Ελληνικές στολές στρατιωτιών ράβονται στο Μπαγκλαντές by Ioanna Iliadi on Scribd

Ελληνικές στολές στρατιωτών ράβονται στο Μπαγκλαντές by Ioanna Iliadi on Scribd
http://www.freepen.gr/2017/05/blog-post_6077.htmlΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια