Ελληνες γεννηθήκαμε, Ελληνες είμαστε και Έλληνες θα παραμείνουμε!




Η συμπαράταξη όσων αγαπούν τον τόπο και το εθνικό χρέος της επιχειρηματικής ελίτ


Του Ιωάννη Ν. Φιλιππάκη

Φαίνεται ότι πλησιάζει η ώρα για τη συμπαράταξη όλων των δυνάμεων που αγαπούν αυτόν τον τόπο ή που έστω τους έχει μείνει ένα ψήγμα υπερηφάνειας για την πατρίδα μας. Πιο πρόσφατο παράδειγμα, η Ενωση Ελλήνων Εφοπλιστών.
Ακόμη και αν μπορεί να αμφισβητηθούν ως συντεχνιακά τα κίνητρα που οδήγησαν την πλουσιότερη και πλέον ανεξάρτητη «παρέα» Ελλήνων επιχειρηματιών στην «επανάστασή» της, ένα είναι το βέβαιον: Αντιλήφθηκαν με τον πλέον εμφανή τρόπο την πραγματικότητα που κρύβεται -όχι και τόσο επιδέξια πλέον- πίσω από τις αποφάσεις και τις κινήσεις της γερμανοϋποκινούμενης τρόικας ή των θεσμών ή όπως αλλιώς θέλετε να ονομάσετε το καθεστώς της ξένης επιτροπείας.
Κατάλαβαν αυτό που μόνο κάποιοι αφελείς ή ιδιοτελείς Ελληνες (είναι;) υποστηρικτές του Γερμανού δυνάστη της ενωμένης Ευρώπης (...)
αρνούνται συστηματικά να αντιληφθούν. Ο κ. Σόιμπλε αδιαφορεί παντελώς για το τι θα απογίνει το πειραματόζωο της ευρωπαϊκής ελίτ, το «παιχνίδι» της ακριβοπληρωμένης βρυξελλιώτικης νομενκλατούρας, η πολύπαθη Ελλάδα μας.
Από τους ανόητους (η καλύτερη εκδοχή) υπηρέτες του αδίστακτου γερμανικού κατεστημένου μέχρι τους «επί χρήμασι» (και όμως, υπάρχουν και αυτοί) «παπαγάλους» του πάσης φύσεως ευρω-δίαιτου εκσυγχρονισμού, είναι πλέον βέβαιον ότι η πολιτική θέση που στηρίζουν οδηγεί στην τελική εξουθένωση, ίσως και εξαφάνιση, ενός λαού που άντεξε και αντιστάθηκε χιλιετίες απέναντι σε ορδές πολύ πιο αιμοσταγών εισβολέων.

Δυστυχώς, κάθε μέρα που περνά αποδεικνύεται η αλήθεια όσων με θάρρος και μοναδική τόλμη αυτή εδώ η εφημερίδα υποστήριξε, υποστηρίζει και θα υποστηρίζει (!), παρά τον ύπουλο και ανηλεή πόλεμο που δέχεται από την εκσυγχρονιστική συμμορία που λυμαίνεται αυτόν τον τόπο δεκαετίες. Μια συμμορία που, ευτυχώς, αρχίζει και εξαρθρώνεται και τα εγκλήματα της οποίας έρχονται επιτέλους στο φως.

Θα εντυπωσιαστούν πραγματικά ακόμα και οι πιο φανατικοί αντίπαλοί της από το μέγεθος, την πολυπλοκότητα και την ευφάνταστη λειτουργία της, αλλά κυρίως από τα οφέλη που αποκόμισε.

Γιατί, βεβαίως, είναι επιεικώς αφελές να πιστεύετε τη δικαιολογία που τόσα χρόνια μάς «ταΐζουν» περί εκσυγχρονισμού και μεταρρυθμίσεων. Ειδικά όλοι εκείνοι που όχι μόνο δεν έκαναν καμιά ουσιαστική μεταρρύθμιση, αλλά οργάνωσαν στη χώρα το μεγαλύτερο πάρτι διαπλοκής και ρεμούλας.

Ηρθε, λοιπόν, η στιγμή, έστω και τώρα, όλες οι δυνάμεις που δεν «ανδρώθηκαν»
και δεν «ασέλγησαν» στη χώρα αυτή επί δεκαετίες να βρουν μια κοινή συνισταμένη, να ενωθούν με έναν σκοπό: να χαράξουν την εθνική στρατηγική που θα βγάλει την Ελλάδα από την παγίδα που τεχνηέντως της έχουν στήσει. Προσοχή! Δεν προτείνουμε το μοντέλο των κυβερνήσεων υπερκομματικής διαπλοκής. Δεν προτείνουμε καν μοντέλο διακυβέρνησης. Αρέσει, δεν αρέσει, κάνει, δεν κάνει, υπάρχει εκλεγμένη κυβέρνηση. Αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι οι πολιτικοί από μόνοι τους δεν κατάφεραν έως σήμερα να δώσουν καμία λύση. Δεν κατάφεραν έως σήμερα να αρθρώσουν καμία πρόταση εξόδου από την κρίση. Το μόνο που τους απασχολεί είναι να ξορκίσουν το «παρελθόν» ή, στη χειρότερη εκδοχή, να το αναστήσουν!

Θα πρέπει επιτέλους η μη κρατικοδίαιτη επιχειρηματική ελίτ να παραμερίσει τις όποιες εσωτερικές αντιθέσεις της και να θελήσει να μπει μπροστάρης, να δημιουργήσει την Εθνική Ελλάδος σε «μυαλά». Μια Εθνική Ελλάδος που θα εκπονήσει και θα υλοποιήσει το «σχέδιο εθνικής ανάτασης». Κεφάλαια υπάρχουν! Ας βγουν από τα «σεντούκια». Ελευθερία επιλογής επίσης υπάρχει!Οι πρόγονοί μας, με ψωμί κι ελιά, έδωσαν τη ζωή τους για μια σπιθαμή γης. Οχι για μία selfie στο Nammos (σημείο αναφοράς της ξεχαρβαλωμένης ευμάρειας) και ένα ποτήρι Aperol Spritz (ηδύποτον συνώνυμο της εκσυγχρονιστικής «επαναστικότητας»).

Επιτέλους, Ελληνες γεννηθήκαμε και Ελληνες είμαστε! Ή το έχουμε ξεχάσει;



infognomonpolitics









Το διαβάσαμε από το: Ελληνες γεννηθήκαμε, Ελληνες είμαστε και Έλληνες θα παραμείνουμε! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/06/blog-post_166.html#ixzz4jLi4X1Ih



Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια