Η ΚΙΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ





Οι ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ


και από ότι φαίνεται πρέπει να ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί υπάρχουν τόσα πολλά ραδιοτηλεσκόπια στην Κίνα που ψάχνουν για σήματα προς τη Γη από εξωγήινους.
Η Κίνα κινείται προς την πλήρη αποκάλυψη της εξωγήινης πραγματικότητας και αν αυτές οι εικόνες που έδωσε σε δημοσιότητα από το φεγγάρι επαληθευτούν σαν γνήσιες,
τότε η ΝΑΣΑ θα πρέπει να κατηγορηθεί για απάτη και προδοσία.
Η Κίνα έχει δημιουργήσει αρκετούς επίσημους συλλόγους που ασχολούνται με την έρευνα της εξωγήινης ζωής και τα UFO.


Οι ενέργειες των συλλόγων έρευνας των εξωγήινων και των UFO της Κίνας, τελούν υπό την αιγίδα της επίσημης «Εθνικής Εταιρείας Εξωγήινων Μελετών», η οποία ιδρύθηκε πριν από 25 χρόνια και χρηματοδοτείται από την Κυβέρνηση της Κίνας. Η εταιρεία αυτή είναι επανδρωμένη μόνο από επαγγελματίες επιστήμονες και μηχανικούς, οι οποίοι είναι υποχρεωτικό να έχουν τουλάχιστον ένα διδακτορικό σε κάποια επιστήμη για να γίνουν μέλη και παράλληλα να έχουν κάνει και πολλές δημοσιεύσεις σχετικά με τα UFO και τους εξωγήινους.
Εμπειρογνώμονες από την Εθνική Εταιρεία
«Ουφολογίας» της Κίνας ισχυρίζονται ότι το ήμισυ του κινέζικου πληθυσμού πιστεύει ότι τα UFO είναι εξωγήινα σκάφη. Εκατοντάδες χιλιάδες επιστήμονες και μηχανικοί διεξάγουν ενδελεχείς μελέτες των αγνώστων αυτών φαινομένων αλλά και μεμονωμένα άτομα επιχειρούν να αποκαταστήσουν επαφή με τα UFO και τους εξωγήινους.



Σ' ένα επιστημονικό φόρουμ με θέμα «Η αλήθεια των UFO της Κίνας» που έγινε στην πόλη Guangzhou της Κίνας στις 23 Αυγούστου 2010, ο κινέζος καθηγητής αστρονομίας της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών Wang Sichao, παρατηρητής και με σαράντα χρόνια εμπειρίας στο Αστρονομικό Παρατηρητήριο Zijinshan, στο «Purple Mountain» της Κίνας, ανάφερε δημοσίως:
«Τα UFO είναι υλικά σκάφη με τα οποία οι εξωγήινοι επισκέπτονται τη Γη. Έχω καταγράψει πολλές φορές τα οχήματά τους από το Παρατηρητήριο σε απόσταση 150 έως και 1.500 χιλιομέτρων πάνω από τη Γη και διαπίστωσα ότι κινούνται με ταχύτητες που φθάνουν στο 80% της ταχύτητας του φωτός.
Οι εξωγήινοι διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία με την οποία τα σκάφη τους γίνονται αόρατα και μη ανιχνεύσιμα από τα γήινα ραντάρ.
ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΩΝ UFO ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΧΘΡΙΚΑ..
ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ,
ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΦΙΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ,
ΚΑΘΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΛΙΚΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΕΛΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.
Πολλές φορές οι εξωγήινοι επισκέφθηκαν τη Γη και βοήθησαν τους ανθρώπους στην έρευνα και στην ανάπτυξη, γιατί θέλουν να ξεκινήσουμε να συνεργαζόμαστε μαζί τους.
Στην περίπτωση που οι εξωγήινοι δεν έρχονται με ειρηνικές διαθέσεις, τονίζω ότι δεν είναι θεοί και ότι έχουν και αυτοί τα αδύνατά τους σημεία, με τα οποία ενδεχομένως θα μπορέσουμε να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας, ακόμη και να τους νικήσουμε».
Πολύ όμορφα όλα αυτά που μας είπε και ακόμη πιο όμορφα πρέπει να είναι αυτά που δε μας είπε όπως για παράδειγμα πώς ξέρει ότι δεν είναι εχθρικοί αλλά φιλικοί;
Πώς ξέρει ότι μας βοήθησαν και θέλουν συνεργασία μαζί μας; Δε μας είπε ποιες είναι οι αδυναμίες που έχουν ώστε να μπορούμε να τους νικήσουμε. Το σπουδαιότερο που δε μας είπε όμως είναι το πώς ξέρει όλες αυτές τις λεπτομέρειες που έδωσε στη δημοσιότητα;

ΜΗΠΩΣ- ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ- ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ;
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΟΣ ΓΙ` ΑΥΤΟ.
Περίληψη της ομιλίας του Wang Sichao δημοσίευσαν οι κινέζικες εφημερίδες, καθόσον οι κινεζικές αρχές ενθαρρύνουν σιωπηρά μια «Εξωπολιτική» συζήτηση περί προηγμένων μορφών εξωγήινης ζωής, προκειμένου να προετοιμάσουν την κινεζική και την παγκόσμια κοινή γνώμη για την επικείμενη αποκάλυψη της ύπαρξης των εξωγήινων.

Ο πιο διάσημος ουφολόγος της Κίνας, είναι ο Sun Shi-Li, πρώην διπλωμάτης του κινέζικου διπλωματικού σώματος και Πρόεδρος της Κινέζικης Ομοσπονδίας για τα UFO.
Ήταν ο πρώτος που πήρε έγκριση από την κινεζική κυβέρνηση για την έκδοση του πρώτου επίσημου περιοδικού που αφορούσε τα UFO και τους εξωγήινους. Συμμετείχε στην «Ακρόαση του Πολίτη για την Αποκάλυψη» που έγινε στην Ουάσιγκτον, στις αρχές Μαΐου του 2013.
Η επίσημη θέση του Dr. Sun Shi-Li, είναι κατηγορηματική.
«ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ UFO ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ »
ΑΠΟΨΗ που υποστηρίζεται και χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση της Κίνας και αποτελεί ουσιαστικά μία ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ.
Ο Dr. Sun Shi-Li μιλάει επίσης για την καταγωγή των Κινέζων από τους δράκοντες,
που προέρχονται από το διάστημα και ότι γι' αυτούς η Γη είναι η «Γη των Θεών»
και ότι επιδιώκουν την αρμονία μεταξύ των ανθρώπων.
Οι Κινέζοι ουφολόγοι υποστηρίζουν ότι πρόσφατα οι εξωγήινοι δείχνουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την Κίνα. Ένα λαμπερό UFO που το ονόμασαν «ΗΛΙΟ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ»,
εμφανίζεται στην περιοχή Νανκίνγκ κάθε Πέμπτη με τον ακόλουθο τρόπο.
Πολλά άτομα της περιοχής συγκεντρώνονται σε ορισμένη τοποθεσία και απευθύνουν έκκληση προς τους εξωγήινους αλλά και ευχαριστίες, λόγω των πρόσφατων επιτευγμάτων της χώρας που τους έχουν χορηγήσει, με αποτέλεσμα να έχει γίνει η Κίνα ο τεχνολογικός ηγέτης του κόσμου.
ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΥΜΠΙΩΝ –ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΠΑΡΟΧΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΗΠΑ,
Η ΚΙΝΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΗΠΑ να υστερούν απογοητευτικά.
(Λεπτομέρειες στο βιβλίο μου «Αναζητώντας τους 30.000 Αθανάτους του Διός»).

Η Κίνα κατηγόρησε τη ΝΑΣΑ ότι βομβάρδισε σκόπιμα σημαντικές εγκαταστάσεις στη Σελήνη σε μια προσπάθειά της να καταστρέφει τα αρχαία αντικείμενα που αποδεικνύουν ότι στο παρελθόν υπήρξε πολιτισμός στην επιφάνειά της, κάτω από γυάλινους θόλους.
Εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει δείχνουν τα συντρίμμια που προκάλεσαν οι εκρήξεις σε μια προσπάθεια της ΝΑΣΑ να καταστρέφει την αλήθεια.



Η Κίνα έχει κυκλοφορήσει εικόνες στο διαδίκτυο που πάρθηκαν από το κινέζικο όχημα «Chang'e-2» που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από το φεγγάρι, οι οποίες δείχνουν κτίρια και κατασκευές στην επιφάνεια της Σελήνης. Ανακοίνωσε επίσης ότι θα κυκλοφορήσει όλα τα δεδομένα τις επόμενες εβδομάδες και ας ελπίσουμε ότι αυτή θα είναι η αρχή μιας νέας εποχής.
Ο κόσμος ζει κάτω από το τεράστιο ψέμα των φασιστικών μέσων ενημέρωσης με έδρα τις ΗΠΑ, που αρνούνται να αποκαλύψουν την αλήθεια στην ανθρωπότητα για ιδιοτελείς σκοπούς.
Είχε κυκλοφορήσει μετ’ επιτάσεως η πληροφορία ότι Η ΙΝΔΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ- ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «Cabal».

ΑΠΟ «ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ» ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ.Πηγή:
Grigoris Makrinitsas
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια