Ραγδαίες εξελίξεις: Τι αποφάσισε ο Τραμπ, τι είπε ο Πούτιν




Άνω-κάτω τα σχέδια της Ευρώπης και των παγκοσμιοποιητών στις ΗΠΑ



«Ο Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε να αποσύρει τις ΗΠΑ από την συμφωνία του Παρισιού για την κλιματική αλλαγή», εξέλιξη που εφόσον ισχύει, φέρνει τα πάνω κάτω στον πλανήτη.

Αυτό αναφέρει δημοσίευμα του Independent, που επικαλείται δύο πηγές.

Οι πηγές αυτές, όπως αναφέρει και το Axios news, έχουν γνώση της απόφασης που έλαβε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος τάσσεται κατά της θεωρίας της «υπερθέρμανσης» χάρη στην οποία επιβάλλονται «πράσινοι» φόροι στους απανταχού πολίτες και εισπράττονται δισεκατομμύρια στα «πράσινα» ταμεία της Νέας Τάξης.


Το ζήτημα είχε συζητηθεί και στη σύνοδο της G7 πριν μερικές ημέρες, όπου ο Τραμπ εξέφρασε τις επιφυλάξεις του και η Γερμανίδα καγκελάριος αποκάλυψε ότι οι συζητήσεις ήταν έντονες.


Την ίδια ώρα ο Πούτιν, μιλώντας στον διευθυντή σύνταξης της γαλλικής εφημερίδας «Le Figaro», Alexis Brézet και στον διπλωματικό συντάκτη Renaud Girard, άφησε να εννοηθεί πως δεν υπάρχει περίπτωση να υποκύψει στις πολιτικές της παγκοσμιοποίησης, οι οποίες καταργούν την πολυπολικότητα και επιδιώκουν στον πλανήτη την εγκαθίδρυση ενός κέντρου εξουσίας.

Ο Ρώσος ηγέτης έστειλε ηχηρό μήνυμα στο βαθύ αριστερόστροφο κράτος των ΗΠΑ, το οποίο πολεμά αυτή την στιγμή τον νέο Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ανήκει στην ίδια ιδεολογικοπολιτική παράταξη με τον Πούτιν, εκείνη της Εθνικής Δεξιάς, αντίβαρο στον Διεθνισμό της Νέας Τάξης.

«Όταν οι ηττημένοι Δημοκρατικοί δεν αποδέχονται την ήττα τους στις ΗΠΑ, τότε θα βελτιωθούν οι σχέσεις Ρωσία-ΗΠΑ», τόνισε και συνέχισε:


«Έχω συνομιλήσει με αρκετούς Αμερικανούς Προέδρους, αλλά η πολιτική των ΗΠΑ δεν αλλάζει. Και ξέρετε γιατί; Γιατί εκεί η γραφειοκρατία είναι πολύ δυνατή», ανέφερε για την σοβιετική λογική που επικρατεί στις ΗΠΑ σε σχέση με την παρεμπόδιση του ιδιωτικού τομέα, κάτι που δεν ισχύει πια στην Ρωσία.

Για τον Ομπάμα είπε:

«Ο Ομπάμα είναι ένα άνθρωπος με φιλελεύθερες απόψεις, Δημοκράτης. Είχε υποσχεθεί πριν τις εκλογές να κλείσει τις φυλακές στο Guantanamo. Το έκανε; Όχι».

Αναφορικά με το αποτέλεσμα των εκλογών τόνισε το εξής:

«Τα άτομα, τα οποία έχασαν τις εκλογές, δεν θέλουν να αποδεχθούν πως έχασαν, πως ο νικητής ήταν προφανώς πιο κοντά στον λαό. Πως ο νικητής αντιλήφθηκε καλύτερα, τι θέλουν οι πολίτες, οι απλοί ψηφοφόροι. Και τώρα θέλουν να πείσουν πως δεν είχαν να κάνουν με όλα αυτά (σ.σ. την καταστροφική πολιτική των τελευταίων ετών στις ΗΠΑ), πως η πολιτική τους ήταν σωστή, τα έκαναν όλα σωστά και κάποιος από έξω τους εξαπάτησε.

(…) Μόνο όταν οι Δημοκρατικοί γύρω από την Χίλαρι Κλίντον αποδεχθούν την ήττα τους, θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε με την Ουάσινγκτον».

Πούτιν και Τραμπ προκαλούν παγκόσμιο σεισμό, προειδοποιώντας πως μαζί θα αλλάξουν τον πλανήτη! Τα περιθώρια στενεύουν για την Νέα Τάξη και αναμένονται οι όποιες αντιδράσεις.

πηγη

http://hellas-now.com/%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B4%CE%B1%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%86%CE%AC%CF%83%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%B1/


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια