01 Ιουνίου 2017

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ… Η Κίνηση των νέων «Αφεντικών» του Αλέξη Τσίπρα που Διαταράσσει την Παγκόσμια Οικονομία… !!!(BINTEO)


Οι Rothschilds Αγοράζουν όλο τον Χρυσό…

Σηματοδοτώντας την κατάρρευση του Παγκόσμιου Τραπεζικού Συστήματος…

Ο Jacob Rothschild ανακοίνωσε πρόσφατα τις προθέσεις του να αγοράσει όλο τον υπόλοιπο διαθέσιμο χρυσό για να αντικαταστήσει την χρηματιστηριακή αγορά και τη νομισματική «έκθεση», εξαιτίας των παγκόσμιων κεντρικών τραπεζών που είναι «εκτός ελέγχου». Σηματοδοτώντας την επόμενε μεγαλύτερη οικονομική κρίση μετά τη συντριβή των Lehman Brothers το 2008.

Η μεγαλύτερη τράπεζα στη Γερμανία (DEUTSCHE BANK) βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης, και πρόκειται να στείλει μεγάλα κρουστικά κύματα σε ολόκληρη την ΕΕ, τις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο. Η προβλεπόμενη παγκόσμια τραπεζική κατάρρευση φαίνεται ακόμα πιο επικείμενη καθώς το σήμα του Rothschild (αγορά χρυσού) είναι πιο προειδοποιητικό.


https://hellasforce.com/2017/06/01/%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CF%89%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%B7-%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B7-%CE%B7-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83/Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ;

Βλέπετε συνέλληνές μου τι γίνεται κάθε μέρα στην κοινωνία μας; Ένα ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ· ξεσηκωθήκαμε κι είπαμε κι άλλο ΟΧΙ για το ΜΑΚΕΔΟΝ...