10 Ιουνίου 2017

Μας… ΠΑΛΟΥΚΩΝΟΥΝ κάτω τη Μύτη μας! ΕΡΧΕΤΑΙ…. !! Ετοιμαστείτε Έλληνες να γίνετε ΠΟΛΙΤΕΣ ALL INCLUSIVE!!! (ΙΙ)


ΠΟΛΥ Π Ο Ν Η Ρ Η «ΠΑΤΕΝΤΑ»… ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ «ΠΛΗΡΩΜΩΝ» !!!! (Από την Εθνική βεβαίως-βεβαίως…Καί ΠΟΥ ανήκει είπαμε; Έ;)ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ, ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ-ΦΥΛΑΚΙΖΟΜΕΝΟΥΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ …»ΚΟΠΑΝΙΣΟΥΝ»!

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ» ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ… ΟΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ, ΘΑ «ΜΠΟΡΟΥΝ» ΝΑ ΤΗΝ «ΚΟΠΑΝΙΣΟΥΝ»…(ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ! ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΝ ΛΑΚΚΟΝ Η «ΦΑΒΑ»… ΤΕΡΑΣΤΙΟΝ…) Πληρωμές με… βραχιολάκι, εισαγάγει στην ελληνική αγορά η Εθνική Τράπεζα. Στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού των παρεχόμενων προϊόντων καρτών και επέκτασης σε σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα πληρωμών, η Εθνική Τράπεζα (ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΤΗΣ …ΕΛΛΑΔΟΣ!) προχώρησε σε συνεργασία με την ‘VISA’ στην έκδοση ενός καινοτόμου προϊόντος πληρωμών του ‘i-bank payband Visa’. Πρόκειται για προπληρωμένη κάρτα ‘Visa’, η οποία διατίθεται σε μορφή wearable – βραχιολιού με ενσωματωμένη τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών.

Το αδιάβροχο υλικό του i-bank payband Visa, καθώς και ο μοντέρνος σχεδιασμός του σε ποικιλία χρωμάτων, επιτρέπουν τη χρήση του παντού αντί μετρητών – από το γυμναστήριο, τη βραδινή έξοδο μέχρι και την παραλία – επιτρέποντας στον κάτοχό του να κάνει τις συναλλαγές του ανέπαφα, χωρίς να χρειάζεται μαζί του το πορτοφόλι, αφού το φορά συνέχεια στο χέρι του.

Όπως ανέφερε η
Γενική Διευθύντρια της Εθνικής Τράπεζας κ. Νέλλη Τζάκου-Λαμπροπούλου, ”η Εθνική Τράπεζα καινοτομεί για μία ακόμη φορά, προσφέροντας την πρώτη wearable υπηρεσία πληρωμών στην Ελληνική αγορά. Το νέο i-bank payband Visa αποτελεί έναν πρωτοποριακό τρόπο ανέπαφων συναλλαγών, με την πιστοποίηση και την ασφάλεια της Visa. Αξιοποιώντας την τεχνολογία NFC, το i-bank payband Visa επιτρέπει την πραγματοποίηση πληρωμών σε καταστήματα που διαθέτουν τερματικό αποδοχής καρτών (POS) εύκολα, γρήγορα και με την ίδια ασφάλεια που παρέχουν οι κάρτες”.
«Το i-bank payband Visa σίγουρα θα κάνει την διαφορά” δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Visa κ. Νίκος Καμπανόπουλος. «Είναι διαφορετικό, είναι όμορφο, είναι ασφαλές, είναι γρήγορο, είναι εύχρηστο μέσο πληρωμών και αποτελεί ένα πρωτοποριακό προϊόν για την ελληνική αγορά, το οποίο εκτιμάται ότι θα τύχει ευρείας αποδοχής από το καταναλωτικό κοινό και ειδικά τους νέους”.

Η παραγωγή του νέου μέσου πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας έγινε με την υποστήριξη της εταιρίας Inform Λύκος.

Στο πλαίσιο των ενεργειών προώθησης του νέου προϊόντος i-bank payband Visa,
η Εθνική Τράπεζα προχώρησε σε μία σημαντική συνεργασία με το ‘Colour Day Festival’, το οποίο θα διεξαχθεί στις 17 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ. Για τις ανάγκες της συγκεκριμένης διοργάνωσης, το ‘i-bank payband Visa’ διατίθεται δωρεάν και αποτελεί συνοδευτικό του εισιτηρίου εισόδου για τον χώρο της εκδήλωσης.Το αδιάβροχο υλικό (!) του ‘i-bank payband’ και ο μοντέρνος σχεδιασμός του(…) σε πολλά χρώματα(…), επιτρέπουν τη χρήση του παντού, από την καθημερινή βόλτα, το γυμναστήριο και την βραδινή έξοδο μέχρι και την παραλία!Λειτουργεί ακριβώς σαν πορτοφόλι(…), χωρίς όμως να χρειάζονται μετρητά(ΜΑ,»ΑΣΦΑΛΩΣ»!) αφού φοριέται συνέχεια (…) στο χέρι.
Με ένα απλό πέρασμα από το ‘POS’, ο χρόνος αναμονής στο ταμείο μειώνεται στο ελάχιστο… ——————————————————

[ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ …»ΚΑΛΑΘΙ» ΣΤΟ ‘ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ’ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ …ΠΡΑΚΤΙΚΟ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ «ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ» ΩΣ …ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ.

ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ(…) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ.‘ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ’, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΑΚΟΜΑ «ΒΛΕΠΟΥΝ», ΟΤΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΤΑΧΕΩΣ (ΣΚΟΤΕΙΝΟ) «ΜΕΘΑΥΡΙΟ»…

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΕΥΤΥΧΗ» ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΒΟΛΙΚΗΣ & ΕΥΡΥΤΑΤΗΣ «ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ» ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΠΤΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ «ΝΕΑΝΙΚΟ» ‘ΦΕΣΤΙΒΑΛ’ ΧΡΩΜΑΤΟΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ, ΤΟ ΠΑΣΑΛΕΙΜΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΑΣ, ΠΑΝΤΑ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ, ΜΕ ΠΑΝΤΟΕΙΔΟΥΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ‘ΣΚΟΝΗ’, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ…ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ) ΤΟΥΣ ΛΙΑΝ «ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ» ‘ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ’ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ…]


hellasforce.com

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...