ΠΟΣΟ ΠΑΤΟ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ;;; ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ: "Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ"! ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ 5 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ!





Τεράστιος σάλος είχε δημιουργηθεί τ
ο
Δεκέμβρη του 2011 για το...

"προκλητικό" και "προβοκατόρικο" άρθρο που θεωρήθηκε ότι αποτελούσε προσπάθεια αμαύρωσης και σπίλωσης των προσπαθειών για τη "σωτηρία" της Ελλάδας: Οι όμορφες γυναίκες πόρνες!... Σε όποια χώρα πάει το ΔΝΤ, οι άντρες γίνονται αλκοολικοί και καταθλιπτικοί, οι όμορφες γυναίκες πόρνες! Ούτε λοιπόν το Χρέος θα μειωθεί σημαντικά, ούτε οι τράπεζες θα εξυγιανθούν ούτε νέες δουλειές και κλάδοι απασχόλησης θα δημιουργηθούν. Το είπαμε και το ξανάπαμε. Και θα το λέμε μέχρι να το καταλάβουν οι λιγοστοί ακόμα αιθεροβάμονες ανόητοι που πιστεύουν την μεταρρυθμιστική ρητορεία των μνημονιακών.
Τότε μόνον ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ κι ο Αλέξης Τσίπρας έκαναν τέτοιες διαπιστώσεις...
Τα χρόνια πέρασαν, οι "σωτήρες" έγιναν πολλοί (Γιωργάκης, Αντωνάκης, ΠαπαΔήμιος... Αλεξάκης)... και σήμερα;

Από το "PRESS-GR"

Η ανέχεια λόγω της οικονομικής κρίσης υποχρέωσε νοικοκυρές ή συνταξιούχους με πενιχρά έσοδα να αναγκάζονται να πουλάνε το κορμί τους για να μπορέσουν να επιβιώσουν.
Οι ηλικίες τους που συχνά ξεπερνούν τα 60 χρόνια, τις αναγκάζουν να προσφέρουν χαρά και ηδονή σε τιμές πολύ χαμηλότερες από τις νεότερες «πεταλούδες της νύχτας». Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από τις επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ για τον έλεγχο της πορνείας στην Αθήνα, έχουν αυξηθεί κατά πολύ οι Ελληνίδες εκδιδόμενες αλλά και τα... όρια ηλικίας τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν δημιουργηθεί νέες πιάτσες αγοραίου έρωτα στην οδό Πατησίων, όπως επίσης και στο Σχιστό Κορυδαλλού, αρκετά κοντά στον καταυλισμό που έχει στηθεί για τους πρόσφυγες στον Σκαραμαγκά.
Ο «τιμοκατάλογος» αρχίζει από τα 5 ευρώ, αλλά μπορεί να φτάσει και τα 25, ανάλογα με τα γούστα του πελάτη.







Πηγή: Espresso μέσω indobserver



Το διαβάσαμε από το: ΠΟΣΟ ΠΑΤΟ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ;;; ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ: "Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ"! ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ 5 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/06/5_21.html#ixzz4keGS1Zwl

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια