ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΕΝΩΝΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ «ΟΧΙ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ 2015! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ!



Επιτέλους! Οι Έλληνες, όλοι όσοι ψήφισαν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του 2015, το 61,3% ενώνεται σε μια γροθιά! Όλα τα πατριωτικά κινήματα, όλοι όσοι εκφράζουν το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος ενώνονται κάτω από μία σημαία.

Τη σημαία της εθνικής απαλλαγής από τα μνημόνια και τους Προδότες-δωσίλογους-υπηρέτες των τοκογλύφων! Ο δόλιος Τσίπρας εποιχειρεί να αλλάξει το Σύνταγμα κατ΄εντολή των τοκογλύφων-δανειστών και κυρίως να καταργήσει το άρθρο 120 του Συντάγματος. Δεν θα του περάσει. Οι Έλληνες συναντούνται στη Πνύκα στις 21 Ιουνίου. Όλα τα πατριωτικά κινήματα, όλοι οι υποστηρικτές του ΟΧΙ, αριστεροί και δεξιοί θα συνενώσουν τις δυνάμεις τους στις 21 Ιουνίου και θα είναι αυτοί που τελικά θα προχωρήσουν τις διαδικασίες και τη Νέα Ελληνική Συντακτική Εθνοσυνέλευση και τη δημιουργία νέου Συντάγματος. Ένα Σύνταγμα που θα απαλλάξει τη χώρα από τους δυνάστες-τυράννους της. Θα απαλλάξει τη χώρα από τους προδότες τύπου Τσίπρα, Σαμαρά, Παπανδρέου, Παπαδήμου. ΟΧΙ στους υπηρέτες των Μνημονίων.


Διαβάστε όλες τις σχετικές λεπτομέρειες και προωθήστε-διαδώστε το…



ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

Στα πλαίσια του Διαλόγου που διεξάγεται στην ιστοσελίδαhttp://www.syntagma-dialogos.gov.gr/ και ειδικότερα στο τέλος των 6 θεματικών ενοτήτων που ακολουθούν τις απαντήσεις πολλαπλών επιλογών σε 53 ερωτήματα για το Σύνταγμα της Ελλάδας, η «Νέα Ελληνική Συντακτική Εθνοσυνέλευση» προτείνει να καταγραφούν οι εξής θέσεις για το Νέο Σύνταγμα Πολιτών.
Ελπίζουμε ότι η Επιτροπή Διαλόγου για το Σύνταγμα να ενστερνιστεί τις πιο σημαντικές από αυτές και ειδικά την αναγκαιότητα ύπαρξης δεύτερου σώματος έκφρασης της Λαϊκής Κυριαρχίας, που προτείνεται να λέγεται και να λειτουργεί ως «ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΩΝ», ασκώντας την λειτουργία κοινωνικού ελέγχου των λοιπών εξουσιών στη χώρα μας. Επίσης καθοριστική είναι η προτεινόμενη διοικητική δομή της χώρας να ακολουθεί το Καποδιστριακό Ελβετικό συνταγματικό μοντέλο, αναδεικνύοντας τις πόλεις της Ελλάδας ως πόλους ποιοτικής και αμεσοδημοκρατικής περιφερειακής ανάπτυξής της.

Αν διαπιστώσουμε ότι δεν εισακούγονται ήδη κατά την δεύτερη φάση του Διαλόγου οι θέσεις μας αυτές και με δεδομένο ότι δεν επιβλήθηκε η απαιτούμενη δημοσιότητα για τον Διάλογο αυτό από τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα, ώστε να αντιπαρατεθούν με επιχειρήματα αυτές με όλες τις άλλες απόψεις των συμπολιτών μας, θα αναγκαστούμε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες συνέχισης του Διαλόγου για το Σύνταγμα με πραγματικό εκτεταμένο διάλογο εντός της Ελληνικής κοινωνίας και τον ομογενών διεκδικώντας τη σκυτάλη συνέχισης του έργου της Επιτροπής Διαλόγου για το Σύνταγμα από μια συγκροτημένη σε σώμα Εθνικοαπελευθερωτική Συντακτική Εθνοσυνέλευση του Ελληνικού Λαού,ανεξάρτητα από όποια τυχόν παρωδία συνταγματικής αναθεώρησης, που απλά θα συνεχίσει την τραγωδία του Ελληνικού Λαού, που καταστράφηκε ήδη από ολιγαρχικό Σύνταγμα του 1975 και τις αποτυχημένες αναθεωρήσεις του!

Οι προτεινόμενες θέσεις μας στις 6 θεματικές ενότητες του Διαλόγου στην ηλεκτρονική διαβούλευση κατατέθηκαν συμπυκνωμένες στα 1.000 επιτρεπόμενα γράμματα καθεμιάς από τις 6 ενότητες ως εξής:

Α’ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΘΕΣΜΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ

«A) Να περιοριστούν σε 200 οι Βουλευτές και 100 Δημοβουλευτές να συγκροτούν το ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΩΝ,εκτός κομμάτων; 20 από εθελοντικές, 20 από επιστημονικές, 20 από ομογενειακές Οργανώσεις,20 από τοπικά Δημοβούλια και 20 κληρωτοί από πρόκριτους για δράση τους πολίτες για άσκηση Ελεγκτικής Λειτουργίας του Κράτους από κοινωνία εκτός Πολιτικών, Εποπτεία και Ορισμό μελών Ανεξάρτητων Διοικητικών Αρχών, Εποπτεία Συμβουλίων Κοινωνικού Ελέγχου Δημόσιου Τομέα, Κύρωση Νόμων Βουλής, αναπομπή απεριόριστα ψηφισμένων Νόμων στη Βουλή αιτιολογημένα μέχρι εναρμονισμού απόψεων δύο αυτών Σωμάτων, Κύρωση ερωτημάτων Δημοψηφισμάτων και κειμένων Νομοθετικών Πρωτοβουλιών Πολιτών, Κρίση για ευθύνη Βουλευτών , Υπουργών και Παραπομπή τους στη Δικαιοσύνη, Εποπτεία Νέας Ηλιαίας
(Ανωτάτου Δικαστηρίου Ορκωτών Πολιτών)για αποφάσεις Δικαίου Κοινωνικής Ευθύνης που συναποτελεί με επαγγελματίες δικαστές ισότιμα το Συνταγματικό Δικαστήριο Ελλάδας.
Β) Σύνταγμα Καποδιστριακό Ελβετικού τύπου, ως Ενωμένες Πόλεις (Νομοί).»

Β’ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΘΕΣΜΟΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, ΛΟΓΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

http://www.triklopodia.gr/%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B4%CE%B1%CE%B9%CE%B5%CF%83-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CE%B5%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%BB%CE%B1%CE%BF%CF%83-%CE%BA%CE%B1/Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια