Για τον Κασιδιάρη ούρλιαζαν «Φρουρά -Φρουρά» …Για τον Συριζαίο όμως Τουμπεκί (video)





Το νέο επεισόδιο στη Βουλή των Ελλήνων αποδεικνύεται πως εννοούνε κάποιοι Βουλευτές την αντιμετώπιση άλλων Βουλευτών σύμφωνα πάντα με την Πολιτική ταυτότητα των Βουλευτών ,αλλά και την εφαρμογή του Κανονισμού της Βουλής κατά το δοκούν !

http://hellas-now.com/%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%81%CE%B7-%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%B6%CE%B1%CE%BD-%CF%86%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AC-%CF%86/Σε επεισόδιο που συνέβη σε συνεδρίαση της Βουλής η Βουλευτής της Ν.Δ τα πήρε με την σεξιστική επίθεση που δέχθηκε απο τον Συριζαίο βουλευτή >

Συρμαλένιος σε Ασημακοπούλου: Μπράβο! Ωραίο στυλ έχεις μωρή!

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατηγορεί τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για σεξιστική επίθεση


Το επεισόδιο εξελίχθηκε αμέσως μετά την ολοκλήρωσης συζήτησης επίκαιρης ερώτησης που υπέβαλε η κυρία Ασημακοπούλου προς τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά αναφορικά με την έλλειψη τηλεοπτικού σήματος σε ακριτικές περιοχές.

Μεταξύ άλλων, η βουλευτής επέλεξε να κάνει και συνολική κριτική για τις πολιτικές εξελίξεις και την διαπραγμάτευση της κυβέρνησης για το χρέος.
http://hellas-now.com/%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%81%CE%B7-%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%B6%CE%B1%CE%BD-%CF%86%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AC-%CF%86/
Όπως η ίδια αναφέρει, αποχωρώντας από την αίθουσα της μίλησε υποτιμητικά ο κ. Συρμαλένιος με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καυγάς. Σύμφωνα πάντα με την κυρία Ασημακοπούλου διημείφθη ο εξής διάλογος:

Ν. Συρμαλένιος: Μπράβο! Ωραίο στυλ έχεις μωρή!
Α. Μ. Ασημακοπούλου: Σε ενοχλεί το στυλ μου
Ν. Συρμαλένιος: Ναι, με ενοχλεί.
Α. Μ. Ασημακοπούλου: Σήκω πάνω και πες το δημόσια αν είσαι άντρας. Δεν θα με τραμπουκίζεις μέσα στη Βουλή με αυτό τον τρόπο.

Στην συνέχεια η βουλευτής της ΝΔ απευθύνθηκε προς την αντιπρόεδρο της Ολομέλειας Τασία Χριστοδουλοπούλου προκειμένου να επιβάλλει την τάξη.

«Θα επιτρέψετε κυρία πρόεδρε να μιλούν με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο στις γυναίκες;» ρώτησε η κυρία Ασημακοπούλου ωστόσο η κυρία Χριστοδουλοπούλου την κάλεσε να αποχωρήσει από την αίθουσα. χαμογελώντας !

Δεν ακούστηκε βέβαια το γνωστό Φρουρά που ούρλιαζε ο Μπάρμπας της Βουλής σε ανάλογο επεισόδιο με τον Βουλευτής της Χ.Α ,ούτε απέβαλαν τον Συριζαίο απο την αίθουσα …

Αλλά είπαμε αυτά τα κάνουμε στους Βουλευτές της Χ.Α όχι στους Βουλευτές του Δημοκρατικού Τόξου …http://hellas-now.com/%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%81%CE%B7-%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%B6%CE%B1%CE%BD-%CF%86%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AC-%CF%86/Λές και το Σύνταγμα και ο Κανονισμός της Βουλής ξεχωρίζει του Βουλευτές σύμφωνα με τις Πολιτικές τους πεποιθήσεις !
Σχόλιο: Αυτό βεβαια δεν σημαίνει ΟΤΙ υιοθετούμε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής …Αλλά δεν είναι δυνατόν να επικροτούμε κιόλας την αντίδραση Βουλευτών επειδή τυγχάνει να είναι αριστεροί και που που τα χώνουν σε γυναίκες !
Να μην πούμε και τίποτα χειρότερα …
veteranos.grΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια