Oλοι για τη κουτάλα ζούνε, μην νομίζετε πως κάποιος απ’τους 300 ενδιαφέρεται για το καλό μας …


Γεννηματά: «Μόνο με κυβέρνηση ευρείας στήριξης θα σπάσουμε τα δεσμά των μνημονίων»
Κοίτα ποιός μιλάει …. αυτή που δεν έχει ούτε ένα ένσημο εργασίας στη ζωή της!



Συνθηκολόγησαν οι συριζανέλ με όρους ηττημένου, με μέτρα καταστροφής της μεσαίας τάξης και των αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων. Συμφωνία υφεσιακή που δεν βγάζει τη χώρα από τα μνημόνια αλλά μας καταδικάζει σε διαρκή λιτότητα. Δεν διαπραγματεύτηκαν ποτέ με σχέδιο για το συμφέρον του τόπου. Η καθυστέρηση αλλά και η ανικανότητα τους να υλοποιήσουν στόχους, στον τομέα των μεταρρυθμίσεων και της πάταξης της φοροδιαφυγής, μεγάλωσαν το λογαριασμό. Ο πραγματικός τους στόχος ήταν και είναι η παραμονή τους στην εξουσία και αυτό πέρα από τα άλλα είναι πολιτικός αμοραλισμός.
Ετούτη εδώ, τι θέλει ???
Μα είναι πολύ απλό: καρέκλα θέλει και μάλιστα υπουργική! Και ο μόνος τρόπος για να την αρπάξει είναι η «οικουμενική» , την οποία βέβαια την ονομάζει «ευρείας στήριξης». Τα αποτυχημένα γερμανοτζογλάνια όλα μαζί στο καζάνι με τις κουτάλες δηλαδή!!!
https://cretanpatriot.wordpress.com/2017/05/21/o%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%B1-%CE%B6%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B5-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B5/
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια