NATO, G7… Η ΜΑΖΩΞΗ ΤΩΝ ILLUMINATI ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ (βίντεο)













Παγκόσμιοι ηγέτες «συνελήφθησαν» να χρησιμοποιούν σύμβολα των Illuminati γύρω από τον Trump στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ!


Τι σύμβολο της πυραμίδας των Illuminati χρησιμοποιείται επανειλημμένα στις συνομιλίες των G7 στην Ιταλία.







Κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής της Ομάδας των 7 στην Ιταλία, η οποία πολλοί πιστεύουν ότι είναι μια κάλυψη για μια συνάντηση των Illuminati για να συζητήσουν την ατζέντα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, η Γερμανίδα καγκελάριος Angela Merkel σχημάτιζε επανειλημμένα το σύμβολο «Illuminati Diamond» με τα χέρια της, όταν ο Donald Trump κοιτούσε αλλού.

Κατά τη διάρκεια φωτογραφήσεων στη συνάντηση του ΝΑΤΟ, η Μέρκελ φαίνεται να σχηματίζει τον διάσημο παντεπόπτη οφθαλμό για τις κάμερες ενώ ταυτόχρονα ελέγχει αν ο Πρόεδρος Τραμπ δίνει προσοχή.




Η Μέρκελ δεν ήταν η μόνη συμμετέχουσα στη σύνοδο του ΝΑΤΟ που τοποθέτησε τα χέρια τους σε μασονικό στυλ, καθώς και άλλοι παγκόσμιοι ηγέτες έχουν επίσης κατηγορηθεί για αυτήν την ύποπτη πρακτική, συμπεριλαμβανομένης της βρετανίδας Πρωθυπουργού Τερέζα Μέι.

Σύμφωνα με την Express, οι Illuminati είναι μια μυστική οργάνωση που αποτελείται από παγκόσμιους ηγέτες και διασημότητες, που διοικούν όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου πίσω από τα παρασκήνια και σκοπεύουν να εισαγάγουν μια νέα παγκόσμια τάξη η οποία θα έχει μόνο μία κυβέρνηση να διοικεί ολόκληρο τον κόσμο.







Στο πιο ακραίο μέρος τους, οι Ιλλουμινάτι φέρεται να είναι σατανική ομάδα που χρησιμοποιεί σήματα χειρός για να ταυτοποιήσει τα μέλη μεταξύ τους. Η χρήση του συγκεκριμένου σημείου από την κ. Μέρκελ συχνά προσελκύει την προσοχή και έρχεται μετά από μια συνάντηση του ΝΑΤΟ χθες – η οποία έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς οι θεωρητικοί συνωμοσίας πιστεύουν ότι οι συνομιλίες των G7 και το ΝΑΤΟ είναι μέρος του σχεδίου των Illuminati για την εισαγωγή ενός παγκόσμιου στρατού.
Άλλοι που φωτογραφήθηκαν με τα χέρια τους σε μορφή πυραμίδας ήταν η βρετανίδα Πρωθυπουργός Τερέζα Μέι και ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jean-Claude Juncker.
Το σύμβολο αναφέρεται συχνά ως Merkel Diamond, λόγω της συχνής χρήσης του. Η κυρία Μέι απέτυχε να μιμηθεί το «διαμάντι της Μέρκελ», ενώ παράλληλα μιλούσε έξω από το παλάτι του Γουέστμινστερ στις 11 Ιουλίου πέρυσι.

Ο ιστοχώρος θεωριών συνωμοσίας illuminatiRex παραθέτει το «διαμάντι» ως το νούμερο ένα από τα δέκα κορυφαία σημεία των Illuminati. Και στο φόρουμ θεωρίας συνωμοσίας που διαχειρίζεται ο David Icke, συζητήθηκε η σημασία του Diamond Merkel, το οποίο χρησιμοποιήθηκε σε αφίσες πολιτικής εκστρατείας.
Ένα ανώτερο μέλος του φόρουμ με το όνομα χρήστη Posidon δημοσίευσε:
«Δεν ξέρω αν κάποιος παρατήρησε ποτέ το περίφημο σήμα της Angela Merkel;
Βρήκα σήμερα μια νέα φωτογραφία του στην τοπική εφημερίδα μου και βρήκα περίεργο ότι χρησιμοποιούν το σήμα της σε μια πολιτική εκστρατεία.
Διαμάντι λένε;
Ρωτώ λοιπόν, όλοι κοιμούνται αυτές τις μέρες;
Μόλις την πρώτη φορά που είδα την εικόνα, παρατήρησα ότι δεν είναι καθόλου διαμάντι, επίσης και ο τρόπος που έβαζε τα δάχτυλά της (κάτι που δεν είναι εύκολο), αν δεν θέλεις πραγματικά να είναι έτσι, δεν μοιάζει με διαμάντι καθόλου αλλά ένα μασονικό σύμβολο της πυξίδας και του τετραγώνου.
Όλοι κοιμούνται;
Κανείς δεν βλέπει και δεν μιλάει για αυτά τα πράγματα, δεν είναι αρκετά προφανές;»
Η Μέρκελ είχε εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο κάνει αυτή τη χειρονομία σε μια συνέντευξη του 2013 και αρνήθηκε ότι υπάρχει κάτι κακό πίσω από αυτό: «Υπήρχε πάντα το ερώτημα, τι να κάνουμε με τα χέρια μας και έτσι συνέβη. Περιέχει μια συγκεκριμένη συμμετρία».






Άλλα διάσημα πρόσωπα όπως ο Γκόρντον Μπράουν, η Δούκισσα της Κορνουάλης και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχουν επίσης εντοπιστεί να κάνουν το «διαμάντι της Μέρκελ». Ο Trump δεν είναι γνωστός ότι κάνει το σημάδι των διαμαντιών, αλλά άλλες χειρονομίες που υποτίθεται ότι είναι σήματα Illuminati.



Ορισμένοι θεωρητικοί συνωμοσίας ισχυρίζονται ότι ο κ. Trump είναι ένα πλήρως υπογεγραμμένο μέλος των Illuminati, αλλά άλλοι πιστεύουν ότι είναι εχθρός των Illuminati που κατάφερε να διεισδύσει στην κορυφαία θέση τους – την αμερικανική προεδρία.



neonnettle.com

hellasforce.com
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια