05 Μαΐου 2017

NA TO ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ!

ΕΥΓΕ, ΕΥΓΕ, ΕΥΓΕ! Ο ΟΜΟΡΦΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟ! Ο ΜΕΡΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ!(Η ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ! ΑΣΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ!)[«ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’


(ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ! Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ …»ΞΕΘΑΒΟΥΜΕ» ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΖΕΡΙΑ & ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ…)

Η ΑΞΙΑ δεκανέας ‘ΕΠΟΠ’ Βασιλική Μπουμπουλούδη εντυπωσίασε τους πολίτες στην Αλεξανδρούπολη. Περνώντας μπροστά από το ΚΑΠΗ της πόλεως, διαπίστωσε ότι η ελληνική σημαία που βρισκόταν στον ιστό, ήταν μπερδεμένη χωρίς να μπορεί να ΚΥΜΑΤΙΣΕΙ παρά τον σχετικό αέρα, που βοηθούσε για αυτό!

Χωρίς δεύτερη σκέψη, όπως ήταν με την στολή της, έρριξε ένα σάλτο και σκαρφάλωσε στον ιστό!
Εκεί ξεμπέρδεψε την σημαία (!) και με ένα άλμα κατέβηκε!

Ευθύς αμέσως έστρεψε προς την σημαία και αφού στάθηκε σε στάση προσοχής, απέδωσε τιμές χαιρετώντας στρατιωτικά!

Η σκηνή αυτή, που αν δεν την έβλεπε κανείς, θα νόμιζε ότι είναι βγαλμένη από …χολλιγουντιανή ταινία, αν μη τι άλλο, τόνωσε το ηθικό των κατοίκων που διέδωσαν την πράξη της δεκανέως.

Το γεγονός από στόμα σε στόμα, έγινε γνωστό στην Διοίκηση του Δ΄ Σώματος Στρατού και την Μεγάλη Τετάρτη, ο Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Στρατηγείο της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας στην Αλεξανδρούπολη, βράβευσε την ΕΠΟΠ δεκανέα Βασιλική Μπουμπουλούδη, για την πράξη σεβασμού που επέδειξε προς την Ελληνική Σημαία.
ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ, ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΑΦΙΕΡΩΣΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΕΡΑΡΧΟ,
ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΝΕΑ! Α Ξ Ι Α!
ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ, ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΑΥΤΗ ΕΝΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΚΑΙ Ο Α/ΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΑΡΗ!
ΕΥΓΕ ΑΞΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!
ΕΥΓΕ ΑΞΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!
πηγη
http://hellas-now.com/na-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%83-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%BD/


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...